Aparate de aer conditionat

Pe timpul verii, indeosebi in orasele mari, aparatele de aer conditionat au devenit electrocasnice indispensabile, din cauza disconfortului produs de caldura. De multe ori, acasa sau la birou, aparatele de aer conditionat devin solutia ideala pentru a face fata cu bine sezonului cald. Pe piata exista o multitudine de variante de astfel de produse, unele mai sofisticate, altele mai putin, insa aceste aspecte depind in cea mai mare masura, daca nu chiar in totalitate, de pretentiile cumparatorului. Citind review-urile realizate pentru aceasta categorie de produse, veti reusi sa faceti o parerea obiectiva in cea mai mare parte, despre aparatul pe care urmeaza sa il achizitionati.

2 Ventilatoare Cu Picior Victronic SF 1625 Cu Oscilatie Si 3 Viteze

2 Ventilatoare Cu Picior Victronic SF 1625 Cu Oscilatie Si 3 VitezeVictronic SF 1625 Resimti tot mai inconfortabil temperaturile ridicate inregistrate de termometre in sezonul cald? Atunci ar trebui sa te orientezi catre un model de ventilator, fiindca pe piata exista o multitudine de variante. Insa, noi ne vom opri asupra modelului Victronic SF 1625, caruia ii vom realiza o analiza... Citeste mai mult... »

Ventilator turn, Beper, VE.300B, 180°, 3 viteze, timer

Ventilator turn, Beper, VE.300B, 180°, 3 viteze, timerBeper VE.300B Apeleaza la cele mai eficiente in sezonul cald. De aceasta data, te invitam sa afli mai multe detalii despre ventilatorul turn Beper VE.300B, care promite sa fie un aparat extrem de practic si eficient, pregatit sa infrunte temperaturile ridicate. Te asteptam in continuare sa vezi despre ce este... Citeste mai mult... »

Ventilator cu picior, HYUNDAI, HY FS 16A

Ventilator cu picior, HYUNDAI, HY FS 16AHYUNDAI HY FS 16A Suporta mai usor temperaturile ridicate inregistrate de termometre in sezonul cald si opteaza pentru un ventilator cu picior. Iar daca inca nu ai reusit sa te decizi, nu este nicio problema. Noi suntem aici sa te ajutam si sa analizam fiecare produs care te-ar putea interesa din toate perspectivele. Discutam in continuare... Citeste mai mult... »

Ventilator de aer Trotec TVE 9, Doua trepte, Consum 30W, Oscilarea automata in 90°

Ventilator de aer Trotec TVE 9, Doua trepte, Consum 30W, Oscilarea automata in 90°Trotec TVE 9 Apeleaza cu incredere la ventilatoarele potrivite in sezonul cald. Ventilatorul Trotec TVE 9 este un model foarte eficient si util in orice locuinta si chiar si la birou. Mic, dar eficient, acesta va reusi sa inlature disconfortul termic si sa iti asigure conditiile optime, pentru a tolera mai usor temperaturile... Citeste mai mult... »

Circulator de aer 533 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 21 metri Debit aer max: 504 m3 / h, Consum: 52 W

Circulator de aer 533 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 21 metri Debit aer max: 504 m3 / h, Consum: 52 W533 Vornado USA Indiferent ca te afli acasa sau la birou, trebuie sa iti creezi cele mai bune conditii, ca de fiecare data, sa te simti confortabil. Iar pentru aceasta ai nevoie de un aparat potrivit care sa se adapteze integral cerintelor tale. Discutam in continuare despre circulatorul de aer 533 Vornado USA care, in opinia noastra, este... Citeste mai mult... »

Circulator de aer 573 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 18 metri, Debit aer max: 396 m3 / h, Consum max: 38 W

Circulator de aer 573 Vornado USA, Garantie 5 ani, Foloseste actiunea vortex pana la o inaltime sau distanta de 18 metri, Debit aer max: 396 m3 / h, Consum max: 38 W573 Vornado USA Intotdeauna trebuie sa fii pregatit sa previi canicula care nu este deloc usor de suportat si sa apelezi la produse pe masura. De aceasta data, discutam despre un aparat foarte interesant si anume circulatorul de aer 573 Vornado USA. In continuare vom detalia specificatiile acestui aparat pentru a te convine daca este sau nu potrivit... Citeste mai mult... »

Ventilator de birou pe USB Trisa Cool&Work Negru 9332.42

Ventilator de birou pe USB Trisa Cool&Work Negru 9332.42Trisa Cool&Work 9332.42 Pentru ca temperaturile caniculare sunt extrem de dificil de suportat, iti recomandam sa apelezi cu toata increderea la un ventilator. Indiferent ca te afli acasa sau la birou, meriti cele mai bune conditii, iar aceasta nu presupune o investitie foarte mare. In continuare, vom discuta despre ventilatorul de birou Trisa Cool&Work 9332.42 pentru... Citeste mai mult... »

Ventilator ELICENT Elegance 120, Clapeta antiretur, Motor Long Life 30000h, Fabricatie Italia, Debit 165mc/h

Ventilator ELICENT Elegance 120, Clapeta antiretur, Motor Long Life 30000h, Fabricatie Italia, Debit 165mc/hELICENT Elegance 120 Din seria ventilatoarelor practice si eficiente face parte si ventilatorul ELICENT Elegance 120 despre care vom discuta pe larg in continuare. Se pare ca temperaturile extrem de ridicate fac zilnic victime, de aceea este absolut necesar sa apelezi la un produs potrivit pentru a iti readuce confortul. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru... Citeste mai mult... »

Ventilator cu picior Argo Genius, Smart – Ajustare viteza in functie de temperatura din incapare, Senzor de prezenta, Panou soft touch, 4 moduri de functionare, Oscilatie verticala la 90gr, Oscilatie orizontala

Ventilator cu picior Argo Genius, Smart – Ajustare viteza in functie de temperatura din incapare, Senzor de prezenta, Panou soft touch, 4 moduri de functionare, Oscilatie verticala la 90gr, Oscilatie orizontalaArgo Genius Pentru ca sezonul cald vine la pachet si cu o serie de dezavatanje, iar cel mai adesea este vorba despre disconfortul termic, iti prezentam inca un produs, cu totul interesant. Este vorba despre ventilatorul cu picior Argo Genius despre care vom discuta in continuare, iar tu vei verifica daca este cel mai potrivit si pentru... Citeste mai mult... »

Ventilator de birou Argo Tablo, 60 W, 3 trepte de viteza, 3 moduri de operare, Timer, Telecomanda, Alb

Ventilator de birou Argo Tablo, 60 W, 3 trepte de viteza, 3 moduri de operare, Timer, Telecomanda, AlbArgo Tablo Alege sa iti creezi propriul confort si sa optezi pentru produsele potrivite. Ventilatorul Argo Tablo este un aparat foarte interesant, despre care am ales sa discutam pe larg pentru a te putea convinge daca atinge nivelul asteptarilor tale. Cel mai bun aparat este, cu siguranta, cel care iti satisface integral nevoile, iar cu o informare in... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 912345...Ultima »