Ventilator turn Concept VS5100 – Review si Recomandari

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Concept VS5100 este un aparat special conceput pentru uz casnic, ce are rolul de a ameliora disconfortul termic produs de temperaturile mult prea ridicate in sezonul cald. Nu stiu cat de cunoscut ca este acest brand sau daca mai aveti produse din portofoliul sau, insa trebuie sa mentionez faptul ca este o marca ce isi are originile in Republica Ceha. In ultimii ani s-a dezvoltat destul de mult si pot spune ca, cel putin pe piata romanesca, ofera o gama variata de produse de o calitate buna la preturi avantajoase.

Insa, intorcandu-ne la ceea ce ne intereseaza de aceasta data si anume Concept VS5100 trebuie sa va spun ca este un model de ventilator tip turn, care ocupa foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. De asemenea, poate fi folosita ca alternativa eficienta si intr-un birou mai mic.

Concept VS5100 displayAcest ventilator a fost prevazut cu o putere de 45 W si beneficiaza de trei trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de situatie si de preferinte. In partea superioara, este prevazut cu un panou de control prin intermediul caruia puteti porni sau opri aparatul, precum il puteti seta dupa cum doriti. Trebuie sa mentionez si faptul ca detine functia timer ce permite setarea activitatii aparatului pe intervalele orare dorite. Pe de alta parte, acesta poate fi controlat si cu ajutorul telecomenzii cu care vine la pachet si care este, deopotriva, foarte usor de folosit.

Concept VS5100 telecomanda

In ceea ce priveste design-ul, pot spune  ca este un produs modern, care se adapteaza din punct de vedere estetic in orice decor, putand fi amplasat si in living-uri moderne. Totodata, dimensiunile acestuia sunt de 30 cm latime si 92 cm inaltime, avand o greutate de 3.8 kg. Lungimea cablului de alimentare este de 18 cm.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere este 62 dB. Personal, n-am simtit nevoia de a il folosi pe cea mai puternica treapta de putere, insa depinde de suprafata incaperii unde este amplasat, precum si de distanta dintre voi si aparat.

Concluzii si Pareri

Concept VS5100 este un aparat care se descurca eficient si pot spune ca isi face treaba mai bine decat multe alte modele. Cumparatorii sustin ca i-a ajutat foarte mult sa amelioreze disconfortul termic in perioadele caniculare, fiind practic si in locuinte mai putin spatioase, fiindca ocupa foarte putin spatiu. De asemenea, este usor de folosit, iar zgomotul produs este unul rezonabil. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Concept VS5100

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de viteza
  • Timer
  • Telecomanda
  • Dimensiuni reduse si design modern

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.