Aragaz Star-Light FCF58FESS – Review complet si Pareri avizate

AragazuriElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FCF58FESS este un model de aragaz prevazut cu alimentare pe gaz si dispune cu cele mai importante functii pentru o eficienta pe masura. Va propunem sa urmariti acest material pentru a afla mai multe  informatii utile in vederea formari unei pareri cat mai obiective.

Plita argazului Star-Light FCF58FESS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care a fost implementat sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape ce intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. De asemenea, la nivelul fiecarui buton a fost implementat sistemul de aprindere electrica prin scanteie.

Plita dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua normale si unul mic. Acesta dezvolta puteri diferite, astfel ca cel mare prezinta 2.6 kW, cele doua normale cate 1.55 KW fiecare, iar cel mic 1.55 kW. De asemenea, aceasta este prevazuta cu doua gratare din fonta ce ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului, dar si o curatare locala facila.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF58FESS prezinta alimentare electrica, ajutand la coacerea mai rapida si mai uniforma, oferind si mai multa siguranta. Printre functiile existente amintim de incalzire sus-jos ce asigura o coacere uniforma. De asemenea, functiilel de grill si rotisor permit prepararea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si crocante la exterior. Functia timer opreste cuptorul  imediat ce timpul de preparare s-a terminat, prevenind astfel coacerea excesiva a alimentelor sau chiar arderea lor. In plus, pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor fara a deschide de fiecare data usa, cuptorul a fost prevazut cu sistem de iluminare interioara.

Printre accesoriile din dotare se numara tava de cuptor si gratarul.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de modern, fiind prevazut cu o carcasa argintie. Frontal, se afla o serie de butoane prin intermediul carora vom porni si regla atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile aragazului sunt de 58 cm latime, 58 cm adancime si 85 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light FCF58FESS  poate fi o varianta de aragaz destul de convenabila ca pret, ce ofera o serie de functii utile. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de acest argaz si sustin ca isi face treaba eficient atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Arzatoarele functioneaza fara probleme, iar cuptorul este destul de incapator pentru nevoile lor. In opinia acestora, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light FCF58FESS

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.3/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer, Grill, Rotisor
  • Sistem de siguranta
  • Cuptor iluminat
  • Aprindere electrica

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.