Seminee

Semineu Synergy – tehnologie 3D Dimplex Optiflame cu sunet

Semineu Synergy – tehnologie 3D Dimplex Optiflame cu sunetSynergy Iti prezentam un model de semineu absolut deosebit, care se face remarcat atat prin design-ul sau foarte elegant, dar si prin tehnologiile de care dispune. Semineul Synergy poate fi alegerea ideala daca vrei sa ai parte de un living cu adevarat elegant, insa mai intai de toate, iti propunem sa faci cunostinta cu... Citeste mai mult... »

Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Antique White cu sunet

Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Antique White cu sunetClassicFlame Newcastle Antique White Tot mai multe persoane, aleg sa isi decoreze casa cu un semineu. Nu stiu daca v-ati gandit, insa un semineu poate schimba intr-adevar o incapere, intr-un mod cat se poate de elegant. In plus, acesta poate fi si util, fiindca are capacitatea de a incalzi camera. Discutam in continuare despre semineul ClassicFlame Newcastle varianta Antique... Citeste mai mult... »

Semineu Marina cu Focar electric “Cristina”, 2000 W

Semineu Marina cu Focar electric “Cristina”, 2000 WMarina cu Focar electric “Cristina” Fiindca am observat un interes din ce in ce mai ridicat pentru semineele electrice, am decis sa discutam despre un nou model de care, se pare, ca persoanele care l-au achizitionat sunt extrem de multumite. Este vorba despre semineul Marina cu Focar electric “Cristina”, despre care vom discuta in continuare, pentru a... Citeste mai mult... »

Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Brown cu sunet

Semineu electric ClassicFlame Newcastle de colt/perete, cu focar 23″, Brown cu sunetClassicFlame Newcastle Ti se pare ca lipseste ceva din living-ul tau elegant? Te-ai gandit ce impact ar avea un semineu, din punct de vedere estetic? Ei bine, semineul electric ClassicFlame Newcastle ar putea fi o varianta interesanta, care aduce un plus de eleganta in casa ta. Cu siguranta, se va face remarcat pentru ca moda semineelor este din... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 11