Semineu Marina cu Focar electric „Cristina”, 2000 W

Electrocasnice mariSeminee

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Marina cu Focar electric „Cristina”

Fiindca am observat un interes din ce in ce mai ridicat pentru semineele electrice, am decis sa discutam despre un nou model de care, se pare, ca persoanele care l-au achizitionat sunt extrem de multumite. Este vorba despre semineul Marina cu Focar electric „Cristina”, despre care vom discuta in continuare, pentru a verifica modul sau de functionare, fiindca estetic ne-a convins ca arata foarte bine.

Design

Fiind de culoare alba, cu siguranta va reusi sa iti puna in valoare camera si sa o lumineze intr-un mod cat se poate de placut. Este realizat din MDF, oferind un plus de eleganta incaperii unde ai decis sa il amplasezi. Acesta masoara 97.5 x 106 x 30 cm ( l x L x A).

Specificatii

Semineul Marina cu Focar electric „Cristina” este recomandat pentru incaperi de 20-30 mc, inregistrand o putere de maxim 2000 W. Prezinta doua trepte de putere pe care le vei seta in functie de preferinte si de necesitate. Prima putere va preuspune 1000 W, iar cea de-a doua 2000 W.

Semineul este preavzut cu aeroterma incorporata si cu termostat de siguranta. Nu doar ca este foarte interesant din punct de vedere estetic, ci este si practic fiindca iti va putea incalzi incaperea.

Parerea clientilor

Clientii considera, deopotriva, acest semineu util, pe langa aspectul elegant pe care il confera. Sunt multumiti de el, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Semineul Marina cu Focar electric „Cristina” este un model destul de simplu, dar elegant, realizat din MDF. Se potriveste perfect in living-uri moderne, oferindu-le un aer aparte. Modelul se bucura de aprecierile cumparatorilor, ceea ce constituie un avantaj. Pentru a verifica si o oferta de pret, intra aici.

7.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

0.0/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • design placut
  • aerterma incorporata
  • termostat de siguranta

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.