Fierbatoare

Fierbatoarele fac parte, de asemenea, din gama electrocasnicelor de dimensiuni mici, dar la fel de utile in bucataria oricui. Au rolul de a simplifica munca gospondinelor si sunt foarte practice. Mai mult pot fi utilizate, chiar si la birou, ofera aceeasi eficienta, economisind timp. Ideea este ca aparatul sa fie unul fiabil, pe care va puteti baza si sa evitati surprizelor neplacute. Citind articolele din aceasta gama, veti putea face diferenta intre un fierbator bun si unul mai putin eficient, dar veti regasi si astfel de produse la preturi accesibile.

Fierbator Star-Light FED-1722W, 2200 W, Capacitate 1.7 l, Oprire automata, Alb

Fierbator Star-Light FED-1722W, 2200 W, Capacitate 1.7 l, Oprire automata, AlbStar-Light FED-1722W Un fierbator va fi intotdeauna binevenit atat acasa, cat si la bioru. Reuseste sa incalzeasca apa rapid si eficient, in timp ce tu poti desfasura alte activitati dar totusi sa fii atent atunci cand acestea si-a terminat treaba. Fierbatorul Star-Light FED-1722W este un aparat practic si foarte ieftin, despre care vom discuta pe larg in... Citeste mai mult... »

Fierbator Star-Light DK 382, 2200 W, 1.7 l, Negru/Inox

Fierbator Star-Light DK 382, 2200 W, 1.7 l, Negru/InoxStar-Light DK 382 Cauti un fierbator practic si ieftin pentru a iti prepara mai rapid cafeaua dimineata? Iti recomandam fierbatorul Star-Light DK 382, insa inainte de toate, este necesar sa afli toate informatiile necesare. In continuare, iti vom prezenta intr-un mod cat se poate de obiectiv produsul in cauza, pentru a iti putea forma o parere cat mai... Citeste mai mult... »

Fierbator Star-Light DK 141, 2200 W, 1.7 l – Ieftin si Practic

Fierbator Star-Light DK 141, 2200 W, 1.7 l – Ieftin si PracticStar-Light DK 141 Esti in cautarea unui fierbator la un pret accesibil, dar care sa isi faca treaba cum stie mai bine? S-ar putea sa fii pe drumul potrivit, pentru ca de aceasta data am facut o prezentare pentru fierbatorul Star-Light DK 141,care vine cu o serie de caracteristici surprinzatoare la un pret... Citeste mai mult... »

Fierbator Breville Polished VKJ811X-01 din Inox

Fierbator Breville Polished VKJ811X-01 din InoxBreville Polished VKJ811X-01 Consideri ca bucataria inca nu este completa si parca lipseste ceva? Te-ai gandit la un fierbator ca ar fi practic si util? Atunci esti in locul potrivit la momentul potrivit, pentru ca astazi vom discuta putin despre un fierbator foarte bine vandut Breville Polished VKJ811X-01 din Inox care s-ar putea sa te intereseze si,... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 11