BEKO WKD6246W este un fierbator de apa eficient, ce reuseste sa aduca apa in punctul de fierbere foarte rapid, astfel ca in fiecare dimineata vei putea savura in timp util ceaiul preferat. In plus, prezinta si un design foarte elegant, incadrandu-se foarte bine in orice tip de bucatarie.

Fierbatorul  BEKO WKD6246W ofera o capacitate de 1.6 litri si o putere de 2400 W. Acesta permite setarea electronica a temperaturii la 40, 60, 80 sau 100 de grade Celsius. Totodata, aparatul beneficiaza de un indicator luminos prin care te va avertiza ca apa a atins temperatura dorita. De asemenea, poate fi o varianta si pentru prepararea hranei celor mici.

In acelasi timp, fierbatorul dispune de un element de incalzire ascuns din otel inoxidabil si contrl electronic al temperaturii. In plus, cu functia Keep Warm, apa va ramane calda pana vei ajunge sa prepari ceaiul.

Capacul ofera o deschidere pana la 90 de grade, ceea ce iti va permite curatarea si umplerea facila. Baza rotativa la 360 de grade detine un compartiment pentru cablu, ceea ce inseamna ca nu te vei mai impiedica inutil de el in locuinta.

In momentul in care apa este aruncata din fierbator, acesta este dotat cu un filtru care va preveni acumulare de calcar si alte reziduuri ce ar putea pune in pericol fiabilitatea sa.

In plus, nu esste un aparat mare, prin urmare, ii vei gasi foarte rapid locul in bucatarie caci nu ocupa mult spatiu.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest produs care declara ca incalzeste foarte rapid apa, iar ceea ce apreciaza in mod deosebit este faptul ca pot seta temperatura dorita. De asemenea, sunt incantati si de existenta functiei Keep Warm care mentine apa calda un timp indelungat. In ansamblu, sunt de parere ca este un produs foarte bun al carui raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Sunt de de parere ca fierbatorul  BEKO WKD6246W este un produs foarte bun si poate multi dintre voi considerati fierbatorul ca fiind un produs banal caruia nu acordati foarte multa atentie specificatiilor tehnice. Ei bine, acele mici detalii despre care am discutat in acest review fac diferenta si il transforma intr-un produs deosebit pe care il recomand cu incredere.

 

Review pe scurt:  BEKO WKD6246W

Review pe scurt:  BEKO WKD6246W
9.875

Pret

10/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    10/10

     PRO

     • Raport calitate/pret excelent
     • Posibilitatea modificarii temperaturii dorite
     • Functie Keep Warm
     • Filtru anticalcar
     • Design elegant

     CONTRA

     • Nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account