Aparate foto

Intr-o era a vitezei, in care tehnologia avanseaza cu pasi repezi, cei mai multi dintre noi ne dorim ca si calitatea pozelor sa fie din ce in ce mai buna, motiv pentru care aparatele foto fac diferenta si in aceasta situatie. Exista o diversitate a acestor tipuri de aparate, fiecare avand puncte forte, dar si puncte slabe, pe care trebuie sa le cunoastem inainte de a cumpara produsul vizat. Citind review-urile realizate, veti putea face diferenta intre produse, le veti putea afla toate punctele pe care le evidentiaza.

Aparat foto DSLR Canon EOS 700D, 18MP, Black + Obiectiv EF-S 18-55mm IS STM

Aparat foto DSLR Canon EOS 700D, 18MP, Black + Obiectiv EF-S 18-55mm IS STMCanon EOS 700D Vrei ca cele mai frumoase sa ramana mereu vii in memoria ta, dar si a celor dragi? Atunci trebuie sa imortalizezi momentele speciale in cele mai clare poze si frumos colorate, iar pentru aceasta nu este necesar cel mai scump aparat, mai ales daca nu esti fotograf profesionist. Discutam pe larg despre aparatul... Citeste mai mult... »

Aparat foto DSLR Nikon D3300, Black, 24.2 MP

Aparat foto DSLR Nikon D3300, Black, 24.2 MPNikon D3300 A sosit momentul in care doriti sa spuneti stop pozelor pixelate, culorilor sterse si umbrelor ce nu au ce cauta in pozele voastre din vacanta? Va prezentam un model de aparat Nikon D3300 care este un produs foarte bine vandut si care, s-ar putea, sa vina si in ajutorul vostru raspunzand necesitatilor fiecaruia... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 11