Tablete

Indiferent de scopul final al tabletei, ca doriti sa o achizitionati pentru dumneavoastra, pentru copii, sa va jucati sau sa utilizati alte aplicatii, trebuie sa cunoasteti mai intai specificatiile tehnice ale acesteia. Fiecare tableta are o anumita capacitate, anumite caracteristici care o determina sa functioneze mai rapid sau mai lent, iar voi va trebui sa cunoasteti foarte bine aceste detalii pentru a fi siguri ca va functiona in parametrii doriti. De aceea, nu va ramane de facut decat sa cititi cu mare atentie review-urile realizate de noi, dar sa luati aminte si la parerile clientilor care sunt foarte necesare.

Tableta Samsung Galaxy Tab E T561, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, 3G, White

Tableta Samsung Galaxy Tab E T561, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, 3G, WhiteSamsung Galaxy Tab E T561 Inca nu ai reusit sa gasesti modelul de tableta care sa te atraga? Noi suntem aici sa te ajutam in acest sens si sa iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispunem. Iti prezentam de aceasta data tableta Samsung Galaxy Tab E T561, care la prima vedere pare a fi un model... Citeste mai mult... »

Tableta Samsung Galaxy Tab A T280, 7″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, White

Tableta Samsung Galaxy Tab A T280, 7″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, WhiteSamsung Galaxy Tab A T280 Imediat ce telefoanele cu diagonala generoasa au aparut, interesul pentru tablete a scazut din ce in ce mai mult. Insa producatorii nu se lasa batuti si aduc pe piata produse premium din aceasta gama, iar un exemplu in acest sens este chiar tableta Samsung Galaxy Tab A T280, un model de mici dimensiuni.... Citeste mai mult... »

Tableta Samsung Galaxy Tab E T561, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, 3G, Black

Tableta Samsung Galaxy Tab E T561, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, 3G, BlackSamsung Galaxy Tab E T561 Aducem astazi in discutie o noua tableta marca Samsung special pentru cei care sunt in cautarea unui astfel de produs, dar inca nu s-au putut decide. Samsung Galaxy Tab E T561 este o tableta foarte interesanta care merita sa o cunoasteti mai... Citeste mai mult... »

Tableta Allview Viva C701, 7”, Quad-Core 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, Black

Tableta Allview Viva C701, 7”, Quad-Core 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, BlackAllview Viva C701 Daca sunteti in cautarea unei tablete care sa va permita putin entertaiment in timpul liber – jocuri, filme, web browsing – tableta Allview Viva C701 ar putea fi solutia. Desi nu este printre cele mai performante tablete, acest model va permite toate activitatile anterior mentionate, la un pret... Citeste mai mult... »

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, Black

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, BlackSamsung Galaxy Tab E T560 In cazul in care sunteti in cautarea unei tablete bune, la un pret rezonabil comparativ cu multitudinea de utilizari posibile, noi avem solutia. Va aducem in discutie tableta Samsung Galaxy Tab E T560 care in acest moment face parte din topul preferintelor cumparatorilor, iar acest lucru este demonstrat de statisticile desprinse din... Citeste mai mult... »

Apple iPad Mini 2, 16GB, Space Grey

Apple iPad Mini 2, 16GB, Space GreyApple iPad Mini 2 Revenim cu un nou review de aceasta data despre o tableta interesanta, Apple iPad Mini 2 si haideti sa vedem cateva informatii despre aceasta. In general, tabletele sunt achizionate atat pentru adulti, cat si pentru copii, de aceea s-ar putea ca fiecare dintre cumparatori sa aiba asteptari diferite de la produsul pe... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 11