Review Bosch TWK7801 – fierbator cu capacitatea de 1.7 litri

Electrocasnice miciFierbatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch TWK7801 este un fierbator foarte bun ce reuseste sa incalzeasca apa in cel mai scurt timp posibil. In plus, este usor de folosit si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Design

Aparatul beneficiaza de un design foarte placut, carcasa fiind realizat din inox, de culoare argintie. Important de stiut este faptul ca acest model poate fi achizitionat si in varianta aurie (vezi aici poze) sau cupru (vezi aici poze). Manerul acesteuia este foarte confortabil si permite o buna manevrabilitate. In plus, nu este un aparat mare, motiv pentru care nu va ocupa mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Fierbatorul Bosch TWK7801 este prevazut cu o putere de 2200 si o capacitate de 1.7 litri, asigurand o functionare sigura. Acesta a fost echipat cu triplu sistem de securitate si anume: deconectare automata, protectie la supraincalzire si protectie impotriva functionarii fara apa. Deconectarea automata este potrivita in situatiile in care ai uitat sa scoti fierbatorul din priza, protectia la supraincalzire atunci cand aparatul este folosit intensiv si exista riscul de a se incinge, iar protectia impotriva functionarii fara apa, atunci cand aparatul este conectat la priza, insa ai uitat sa adaugi apa.

De asemenea, pentru a ii asigura o buna fiabilitate, producatorii au implementat filtrul anticalcar, ce nu va permite calcarului sa se depuna pe componentele interne ale aparatului. De asemenea, este foarte stabil in timpul

Este foarte usor de folosit si de depozitat, cablul de alimentare avand o lungime de 0.7 metri.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte  multumiti de fierbator si sustin ca este un produs de calitate, realizat din  materiale foarte bune, ce incalzeste mult mai rapid apa decat pe plita. De asemenea, sunt incantati de faptul ca dispune de filtru anti-calcar ce ii asigura o durata de utilizare mult mai mare. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie 

Bosch TWK7801 este un fierbator foarte bun pe care il recomand cu incredere fiindca este fiabil, incalzeste foarte repede apa si este usor de depozitat. Poate fi alternativa excelenta pentru acasa, la birou sau chiar la camin. In plus, pretul de achizitie este unul rezonabil.

Review pe scurt: Bosch TWK7801

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Realizat din materiale de calitate
  • Incalzire rapida
  • Triplu sistem de protectie
  • Usor de depozitat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

One thought on “Review Bosch TWK7801 – fierbator cu capacitatea de 1.7 litri

  1. L-am cumparat pentru camin in varianta aurie, iar dupa un an de folosire zilnica, functioneaza excelent, fara probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.