mar. apr. 16th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Concept Ceramica este un fierbator foarte interesant, care se remarca, in primul  rand, prin prisma design-ului deosebit, insa nici partea functionala nu ramane mai prejos. Va invitam sa urmariti acest review in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs!

Design

Cu siguranta este un produs care se remarca prin design-ul absolut incantator, de tip mozaic, ce se va face remarcat oriunde s-ar afla. Materialul ceramic din care a fost realizat este de foarte buna calitate, fiind foarte usor de utilizat. In plus, nu ocupa nici mult spatiu de depozitare.

Specificatii

Fierbatorul Concept Ceramica este prevazut cu o putere de 1350 W si o capacitate suficient de mare, de 1.5 litri. Poti ajusta puterea in functie de cat de rapid doresti sa ajunga apa in punctul de fierbere. In principiu, reuseste sa o incalzeasca destul de rapid, iar ceaiul tau va fi gata indata.

Pentru un plus de siguranta, in cazul in care vei uita aparatul in priza, acesta se va inchide automat.

Este un produs usor de folosit si de manevrat, beneficiind de o tarta foarte confortabila ce permite o buna manevrabilitate.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de el si sustin ca isi face treaba excelent. Este folosit atat acasa, cat si la birou, eficienta fiind foarte mare in orice  context. In plus, este foarte bine lucrat si arata minunat, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Concept Ceramica este un fierbator foarte bine gandit si proiectat ce imbina perfect partea estetica si cea functionala, pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. Functioneaza ireprosabil, nu au fost intampinate probleme, drept pentru care il recomand cu toata increderea.

 

Pareri pe scurt: Concept Ceramica

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design deosebit
  • Usor de utilizat
  • Eficienta ridicata

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *