Prajitor de paine Star-Light TDD-1000SS, 1000 W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, Functie dezghetare, Inox

Electrocasnice miciPrajitoare de paine

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light TDD-1000SS este un prajitor de paine interesant pe care brandul romanesc, Star-Light, ni-l propune si care este pregatit pentru a va prepara un mic dejun delicios in fiecare dimineata. Poate fi o alternativa si pentru cei mai mofturosi sau care, pur si simplu, apetitul le este scazut dimineata, dar totusi este recomandat sa serveasca micul dejun inainte de a savura o cafea aromata.

Design

Aparatul beneficiaza de un design foarte modern, avand o carcasa de culoare argintie. Central, se afla panoul decontrol prin intermediul caruia vei alege gradul de rumenire sau vei putea activa alte functii. Fiind un aparat destul de mic, nu va ocupa mult spatiu in bucatarie, deci ii vei putea gasi locul chiar si in cele mai restranse bucatarii.

Specificatii

Prajitorul Star-Light TDD-1000SS este prevazut cu o putere de 1000 W si permite prepararea a doua felii de paine simultan. Dispune de 9 nivele de putere, astfel ca vei putea prepara paine mai mult sau mai putin rumenita, in functie de preferintele fiecaruia.

Atunci cand nu esti langa aparat si painea deja este gata, iar cand ai revenit aceasta deja s-a racit, ei bine, trebuie sa stii ca poti activa functia de reincalzire, pentru ca feliile tale sa fie doar incalzite si nu rumenite mai mult decat iti doresti. De asemenea, cu functia decongelare vei putea decongela simplu si rapid painea, in timp ce cu ajutorul functiei de anulare, vei putea anula si, ulterior, modifica orice comanda deja realizata.

Toate firimiturile adunate de la paine vor fi colectate intr-o tavita speciala ce va trebui golita periodic. In plus, pentru a nu te impiedica inutil de cablul de alimentare prin casa, il vei putea strange si depozita in spatiul special.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest prajitor de paine functioneaza ireprosabil, iarei sunt multumiti de alegerea facuta. Cu ajutorul sau, prepara painea exact pe gustul lor, este foarte usor de folosit si foarte practic. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Poti alege cu incredere prajitorul de paine Star-Light TDD-1000SS pentru ca este un produs de incredere, pe care te poti baza de fiecare data, pentru fiecare mic dejun. Este extrem de usor de utilizat si nu presupune o intretinere dificila. In plus, clientii sunt multumiti, ceea ce demonstreaza calitatea produsului.

 

Review pe scurt: Star-Light TDD-1000SS

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 9 nivele de rumenire
  • Functie de reincalzire
  • Functie decongelare
  • Usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.