Fierbator Philips HD9350/90 Review si Pareri pertinente

Electrocasnice miciFierbatoare

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips HD9350/90 este un fierbator forate practic pe care il puteti folosi acasa, la birou sau chiar in deplasari. Ofera un mod de utilizare sigur si eficient, putand fi o alternativa de luat in calcul. Dar pentru inceput, va asteptam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile.

Fierbatorul Philips HD9350/90 prezinta o putere de 1850 W si este prevazut cu o capacitate de 1.7 litri. Include un filtru detasabil cu microsita pe gura de scurgere ce retine particulele mici de calcar de pana la 200 de microni ceea ce face ca aparatul sa ramana curat.

Este prevazut cu un element de incalzire ascuns din otel inoxidabil ce asigura fierbere rapida, dar si curatare facila. De asemenea, beneficiaza de sistem de siguranta care opreste automat aparatul atunci cand apa a ajuns la punctul de fierbere, cand este ridicat de pe baza sau cand este prea putina apa in aparat.

Lampa de control indicat atunci cand fierbatorul este pornit. Indicatorul de nivel al apei este foarte usor de citit aflandu-se amplasat sub maner. Mai mult decat atat, include un capac cu resort care se deschide usor doar apasand un buton, ceea ce va permite sa evitati contactul cu aburii. Orificiul larg face ca procesul de curatare sa fie unul mai facil.

Puteti umple fierbatorul cu apa atat prin gura de scurgere, cat si prin deschiderea capaculi cu resort. Aparatul se aseaza pe o baza Pirouette 360 de grade pentru ridicare si amplasare facila. Cablul poate fi infasurat sub baza, avand o lungime potrivita pentru orice bucatarie, timp in care este si foarte usor de depozitat.

Dimensiunile produsului sunt de 23 cm latime, 25 cm inaltime si 20 cm adancime, avand o greutate de 1.5 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Daca sunteti in cautarea unui fierbator fiabil si bun, cu siguranta Philips HD9350/90 ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca este un produs de inalta calitate. Incalzeste rapid apa, ofera un mod de functionare sigur si este extrem de practic in diferite situatii. Prin urmare, sunt de parere ca au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Philips HD9350/90

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fara fir
  • Baza Pirouette 360
  • Lampa de contrl
  • Sistem de siguranta

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.