sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Concept OV5200 poate fi o solutie eficienta in sezonul cald acolo unde nu exista posibilitatea de a monta un aparat de aer fix sau unde este nevoie de racorirea mai multor incaperi, insa nu exista un buget disponibil pentru achizitionarea mai multor aparate fixe care, in mod cert, ar insemna o investitie destul de mare.

Insa, revenind la racitorul Concept OV5200 pot confirma faptul ca este un aparat de calitate, care isi face treaba cum stie si cum poate mai bine. Prezinta o putere de 110 W si dispune de trei trepte de viteza, adaptabile in functie de situate – disconfort termic ori suprafata incaperii unde a fost amplasat. De asemenea, beneficiaza de patru moduri de functionare, dar si de functia de ionizare ce presupune purificarea aerului din incapere, astfel incat voi si cei dragi sa respirati un aer mai curat si, implicit, mai sanatos. Filtrul din dotare se poate detasa cu usurinta si poate fi spalat si refolosit.

In partea superioara se afla panoul de control cu display LED ce ofera o interfata intuitiva ce permite realizarea tuturor setarilor dorite. Functia Timer permite presetarea activitatii aparatului in functie de programul vostru.

Concept OV5200 display

Pentru cei ce nu cunosc marca Concept, ei bine, aceasta provine din Republica Ceha si a lansat pe piata o serie de produse calitative la un pret rezonabil. Concept OV5200 este un aparat ce poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, reusind sa restabilizeze disconfortul termic aparut in perioadele caniculare. Se poate muta foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport rezistente din dotare, dar si manerului confortabil. In plus, beneficiaza si de o telecomanda, astfel incat controlarea aparatului va fi mai comoda, caci nu mai este necesar sa va deplasati de fiecare data la el.

In ceea ce priveste zgomotul produs, in mod cert, nu putea fi la fel de silentios ca un aparat de aer conditionat. Insa, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 64 dB, totusi nu este un nivel atat de ridicat incat sa devine de nesuportat. In plus, nici nu veti folosi de fiecare data cea mai puternica treapta pentru ca nu este necesar.

In principiu, aparatul nu ocupa mult spatiu de depozitare intrucat masoara 39 cm lungime, 32 cm latime si 90 cm inaltime, avand o greutate de 8 kg.  Lungimea cablului de alimentare este de 1.8 metri.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept OV5200 este un aparat practic in foarte multe situatii care va va ajuta sa treceti mai usor peste verile caniculare si disconfortul termic creat. Cumparatorii sustin ca a fost o solutie pe care au adoptat-o de urgenta, fiind folosit atat in birouri, cat si in locuinte. ceea ce pot spune este ca se descurca eficient, chiar daca nu la fel ca un aparat de aer conditionat, cu siguranta mai bine decat majoritatea ventilatoarelor. Pentru ceea ce au ei nevoie sunt de parere ca au facut o alegere potrivita, al carui raport calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Concept OV5200

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie ionizare
  • 3 trepte de putere si 4 moduri de functionare
  • Filtru lavabil
  • Usor de transportat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *