sâm. iul. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Beko MOC20100B este un cuptor cu microunde bun, ce reuseste sa incalzeasca eficient intr-un timp foarte scurt alimentele. In plus, este si foarte usor de folosit, de aceea, dupa parerea mea, cred ca ar fi o alternativa de luat in calcul si pentru cei mai in varsta care nu sunt tocmai familiarizati cu tehnologia.

Cuptorul Beko MOC20100B este prevazut cu o putere de 700 W si o capacitate suficient de mare de 20 de litri, astfel ca putem adauga si farfurii cu diametru mai mare. In interior, se afla un suport rotund unde asezam vasul in care incalzim mancarea, cu un diametru de 24.5 cm. Prezinta 5 nivele de putere si functia de dezghetare ce permite decongelarea alimentelor direct scoase din congelator. Functia timer presupune intreruperea activitatii aparatului, indata ce timpul prestabilit s-a scurs.

Aparatul prezinta un design destul de simplu, avand o carcasa de culoare neagra. Interiorul este foarte usor de curatat, doar folosind o laveta umeda si, eventual, un produs special pentru curatarea interiorului cuptorului. Dimensiunile aparatului sunt de 45.2 x 32.5 x 26.2 cm (W x D x H) si cantareste 10.5 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest cuptor si sustin ca isi face treaba foarte bine. Incalzeste rapid alimentele, iar functia de decongelare functioneaza foarte bine. In plus, este foarte usor de folosit, iar interiorul se curata rapid. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Beko MOC20100B este un cuptor cu microunde eficient, care incalzeste rapid mancarea, este usor de setat si destul de incapator, de care cumparatorii sunt multumiti. Din punctul meu de vedere, acest produs merita achizitionat fiindca isi face treaba cum trebuie, iar pretul cu care vine la pachet este unul decent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko MOC20100B

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie dezghetare
  • Timer
  • Usor de utilizat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *