joi. iul. 25th, 2024
Ventilator tip turn Daewoo DDV200

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Ventilatorul tip turn Daewoo DDV200 poate fi o varianta mai accesibila decat aparatul de aer conditionat la care puteti apela in sezonul canicular, insa, bineinteles eficienta nu va putea fi aceeasi. Totusi pentru ameliorarea disconfortului termic sau, mai cu seama, pentru incaperi mai mici, un astfel de aparat va poate ajuta extrem de mult.

Datorita design-ului sau modern si placut, aparatul poate fi incadrat in orice fel de decor, chiar si in living-uri moderne. Datorita formei turn nici nu va ocupa foarte mult spatiu de depozitare.

Panoul de control se afla in partea superioara si dispune de buton pentru viteza, pentru oscilatie, timer si Wind. Aparatul preiznta trei trepte de viteza pe care le veti adapta in functie de situatie, in timp ce functia de oscilatie va permite relizarea de miscari stanga-dreapta, la 60 de grade, pentru o racorire mai rapida si uniforma a incaperii. De asemenea, functia timer permite oprirea automata a aparatului in decurs de 15 ore.

Daewoo DDV200 panou control

Totodata, trebuie sa stiti ca puteti controla aparatul si prin intermediul telecomenzii, astfel ca nu va mai fi nevoie sa va deplasati pana la el.

Daewoo DDV200 telecomanda

Daewoo DDV200 este prevazut cu un motor de 60 W si beneficiaza de o baza rotunda ce ofera aparatului un bun echilibru.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daewoo DDV200 este un ventilator turn care se descurca destul de bine, ameliorand astfel disconfortul termic provocat de temperaturile mult prea ridicate. Cumapratorii au declarat ca ii ajuta foarte mult, iar din punctul lor de vedere, cel putin pentru o garsoniera este ideal. Le place faptul ca nu este foarte zgomotos, nu ocupa mult spatiu si arata foarte bine. In plus, le-a fost foarte usor sa il ansambleze si sustin ca functiile cu care este dotat sunt foarte practice. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Ventilator tip turn Daewoo DDV200

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Daewoo DDV200

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Rezistenta

9.4/10

Functii

9.3/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer 15 ore
  • Oscilare, 3 trepte de putere
  • Baza stabila, design placut
  • Telecomanda

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *