Ventilator cu pulverizare apa Zass ZMF 01 Silver cu pulverizare super fina : Review si Pareri avizate

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZMF 01 este un ventilator cu pulverizare foarte fina a apei ce poate constitui o alternativa buna pentru a ameliora disconfortul termic in perioada caniculara. Bineinteles ca nu este la fel de eficient ca un aparat de aer conditionat, insa nici pretul nu poate fi comparat, caci un ventilator este mult mai ieftin.

Ventilatorul Zass ZMF 01 prezinta o putere de 75 W su este prevazut cu un rezervor ce ofera o capacitate de 3.2 litri, fiind locul unde veti adauga apa pentru a o pulveriza ulterior. Dispune de functia de oscilatie la 60 de grade stanga-dreapta, dar si functia de pulverizare si racire, umidificare si curatare praf.

Totodata, aparatul este dotat cu trei trepte de viteza – 900 rotatii pe minut, 1050 rotatii pe minut, respectiv 1200 rotatii pe minut, in functie de necesitate. De asemenea, este important de stiut faptul ca functia de umdificare si ventilatorul pot fi utilizate separat, nu doar impreuna.

Ventilatorul Zass face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de 10-20 mp. De asemenea, beneficiaza de o baza de sustinere stabila si rotunda. Dimensiunile aparatului sunt de 123 cm inaltime, 40 cm baza si 40 cm diametrul.

Concluzii si Pareri de la clienti

Zass ZMF 01 este un aparat care se descurca destul de bine fiind foarte practic si usor de folosit. Cumparatorii actuali au declarat ca dispune de o constructie solida, flux de aer suficient de puternic, iar ceea ce i-a incantat si mai mult a fost posibilitatea pulverizarii apei foarte fin, fara a uda hianele. Nu este o pulverizare intensa incat sa ude imprejur. Rezervorul din dotare este golit estimativ in 12 ore, se opreste automat funcita de umidificare atunci cand nivelul de apa este foarte scazut. Interesant de stiut este faptul ca puteti pune si ulei esential in rezervor pentru a oferi un miros placut. Facand acest lucru, cumparatorii sustin ca au renuntat si la odorizantele de camera pline de chimicale. Totodata, folosesc functia de umidificare chiar si independent de ventilator si sunt multumiti de eficienta sa. In ansamblu, sunt incantati de produs, mai ales, folosit corespunzator nu aveti de ce sa nu fiti multumiti. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Ventilator cu pulverizare apa Zass ZMF 01

Recenzii pe scurt: Zass ZMF 01

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Functie umidificare
  • Pulverizare foarte fina
  • Oscilatie, 3 trepte de putere
  • Stabil si usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate
Ventilator cu pulverizare apa Zass ZMF 01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.