Ventilator Hausberg HB5100, 55W, 3 viteze, oscilatie automata, 16 inch : Review complet

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hausberg HB5100 poate o varianta ieftina care va poate ajuta sa ameliorati disconfortul termic in perioadele caniculare, insa bineinteles ca performantele nu vor putea fi similare cu ale unui aparat de aer conditionat. Totusi, din punctul meu de vedere, este un aparat practic, util in multe situatii.

Ventilatorul Hausberg HB5100 este un model cu picior ce prezinta o putere de 55 W. Dispune de trei trepte de ventilare ce pot fi reglate prin intermediul panoului de control amplasat pe picior. Este prevazut cu o baza destul de solida, si gratie dimensiunilor reduse, nu ocupa mult spatiu.

De asemenea, prezinta functia de oscilatie ce permite suflarea aerului uniform in incaperea unde este amplasat. In principiu, face fata mai bine unei incaperi cu o suprafata mai mica, diametrul elicei fiind de 16 inch. Piciorul ventilatorului poate fi reglat pe inaltime, intre 90 si 130 de cm, in functie de necesitate.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hausberg HB5100 este un aparat rezonabil, potrivit pentru spatii mai mici, ce va poate ajuta sa ameliorati disconfortul termic. Trebuie sa aveti asteptari realiste de la un ventilator, fiindca niciodata un astfel de produs nu s-ar putea apropia performantelor obtinute de aparatele de aer conditionat. Cumparatorii sustin ca este ceea ce se asteptau, aparatul fiind usor de folosit, practic, dar si facil de depozitat. De asemenea, sunt multumiti de faptul ca nu produce mult zgomot si este si foarte usor de montat. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Ventilator Hausberg HB5100

Review pe scurt: Hausberg HB5100

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Rezistenta

9.0/10

Functii

8.8/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • 3 trepte de putere
  • Functie oscilatie
  • Nu este zgomotos

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate
Ventilator Hausberg HB5100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.