joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

 Racitorul de aer Zilan ZLN-3406 poate fi o varianta mai prietenoasa chiar si cu un buget mai restrans pentru a ameliora disconfortul termic provocat de temperaturile mult prea ridicate. In mod evident, eficienta nu poate fi comparata cu cea a unui aparat de aer conditionat, insa o mana de ajutor va poate oferi totusi.

Partea interesanta la acest racitor de aer este ca prezinta si functiile de umidificare si purificare. Este important, mai ales, in locuintele unde nivelul de umiditate este scazut, iar disconfortul termic devine mult mai deranjant, sa existe o solutie si in acest sens. Astfel, in timp ce raceste aerul, aparatul ii poate creste si umiditatea. Mai mult decat atat, daca suferiti de alergii, este bine-venita functia de purificare.

In general, racitorul Zilan ZLN-3406 poate fi folosit in incaperi cu suprafete de pana la 23 de metri patrati cu inaltime standard de 2.5 metri. Tehnologia de racire prin evaporare functioneaza pe principiul absorbtiei de caldura prin evaporarea apei. Astfel, aparatul absoarbe aerul din incapere in filtrele sale de racire tip fagure ce sunt imbibate cu apa. Ulterior, aerul este racit prin evaporare si eliminat inapoi in camera.

Se recomanda sa il amplasati in dreptul ferestrei sau al usii. Astfel, prin fereastra sau usa de unde vine aerul cald, va fi captat si racit. In plus, trebuie sa asigurati fluxul de aer pentru ca umiditatea sa fie eliminata afara, iar umiditatea incaperii sa creasca. De asemenea, este important de stiut ca acest aparat nu degaja in aer gaze daunatoare de tip CFC. Iar tehnologia de economisire a energiei face ca aparatul sa consume doar cat un bec sau doua, spre deosebire de alte aparate. In plus, fiind portabil, poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, gratie rotilor de transport din dotare.

Capacitatea rezervorului din dotare este de patru litri. Aparatul beneficiaza de trei trepte de viteza, pe care le puteti regla cu usurinta. In plus, prezinta si functia de oscilatie.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta nu este unul exagerat de mare, inregistrand cel mult 59 dB, pe cea mai puternica treapta de putere.

Cablul de alimentare este si el destul de lung, masurand 170 cm.

Dimensiunile produsului sunt de 25 cm lungime, 27 cm latime si 60 cm inaltime, avand o greutate de 5.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Racitorul de aer Zilan ZLN-3406 poate fi o alternativa convenabila la pret atunci cand vine vorba despre eliminarea disconfortului termic, fiind foarte practic si usor de folosit. Cumparatorii sunt de parere ca este un produs rezonabil, care folosit corect poate ajuta la a depasi mai usor neplacerile provocate de temperaturile prea mari sau chiar de aerul uscat. De asemenea, este usor de  folosit si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zilan ZLN-3406

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Rezistenta

9.2/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Functii umidificare si purificare
  • 3 trepte de viteza + Oscilatie
  • Usor de transportat
  • Nu ocupa mult spatiu

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *