Incalzitor terasa VONROC, PH502AC, 2000W | Review si Recomandari

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar noi trebuie sa fim pregatiti pentru a intampina si inconvenientele cu care acesta vine la pachet. Unul dintre ele este disconfortul creat de temperaturile reduse si imposibilitatea de a mai sta sa te relaxezi pe propria terasa. Nu trebuie sa reununti la clipele de liniste si relaxare in aer liber pe terasa, ci trebuie sa cauti solutii eficiente pentru a elimina disconfortul termic, iar una dintre ele consta in achizitionarea unui incalzitor de terasa bun. O varianta accesibila ca pret care se descurca eficient este incalzitorul de terasa VONROC PH502AC despre care vom discuta in acest material.

VONROC PH502AC este un incalzitor potrivit pentru terase si spatii acoperite, putand fi montat pe perete. Spre exemplu, poate fi agatat sub acoperis sau pridvor, de tavanul baldachinului sau veranda. Vine la pachet si cu suport pentru fixare pe care il puteti regla usor. In plus, exista si posibilitatea de a monta produsul pe un trepied telescopic pe care il puteti achizitona separat. Acesta poate mari aria de actiune a aparatului cu pana la 900 mm.

Incalzitor terasa VONROC, PH502AC review

Modelul in discutie are nevoie de doar o secunda pentru a incepe sa incalzeasca locul unde va aflati. Pune la dispozitie doua niveluri de caldura pe care le puteti regla – 1000 W si 2000 W. Beneficiaza de protectie IP65, ceea ce inseamna ca puteti folosi in siguranta incalzitorul in exterior, rezistent eficient la vant, praf sau chiar stropi de ploaie.

Este prevazut cu carcasa din aluminiu, durabila si robusta. Detine lampa LED ce indica cu precizie starea aparautlui, daca este pornit sau oprit si care este nivelul de incalzire setat.

Vine la pachet si cu o telecomanda extrem de utila, prin intermediul caruia puteti porni sau opri aparatul, precum puteti realiza si toate setarile de care aveti nevoie.In plus, pentru mai multa siguranta, aparatul a fost prevazut si cu un grilaj de protectie.

Cablul de alimentare are o lungime de 2.5 metri, fiind ceva mai lung decat in cazul altor variante de incalzitoare de tersasa. In plus, cauciucul din care este realizat ofera o flexibilitate foarte buna.

Durata de viata a elementului de incalzire este una foarte buna, de minim 6000 de ore. Caldura este dispersata fara a produce zgomot deranjant si fara a sufla praful in raza de actiune. Astfel, poate fi folosit cu incredere si de catre persoanele care se confrunta cu alergii sau chiar cu astm.

Lungimea undei de actiune este de 0.78-1.4 microni, iar eficenta fasciculului de pana la 90%. Suprafata pe care o poate incalzi este de 10-12 mp. Are o greutate de doar 2.03 kg si masoara 76.2 cm lungime, 19.5 cm inaltiem si 20.2 cm latime.

Concluzii si Pareri de la clienti

VONROC PH502AC este un incalzitor de terasa eficient, ce asigura incalzire instantanee fara a avea nevoie de preincalzire. Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si declara ca a fost intr-adevar o solutie salvatoare pentru ei. Incalzeste foarte bine, este rezistent si nu au intampinat niciun inconvenient, motiv pentru care il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: VONROC PH502AC 

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Sistem de siguranta
  • 2 nivele de incalzire
  • Lampa de iluminare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.