Aparat de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125 Review si Pareri utile

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch Universal Aquatak 125 este un aparat de spalat cu presiune foarte util pentru oricine locuieste la casa. Prezinta o serie de accesorii utile care il fac un dispozitiv multifunctional. Dar mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Aparatul de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125 prezinta o putere de 1500 W si este prevazut cu o putere de maxim 125 bari. Capacitatea recipientului de detergent este de 450 de ml.

Dispozitivul este prevazut cu o duza 3 in 1 cu jet punctiform ce ajuta la o curatare mai eficienta cu 10%. Dispune si de accesoriu de inalta presiune pentru detergent ce asigura o aplicare mai rapida a acestuia. In acelasi timp, datorita manerului extensibil si a rotilor mari, este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul si de manevrat. In plus, vine la pachet si cu lance, furtun de inalta presiune si filtru de apa.

Este un aparat compact, care poate fi folosit in siguranta si beneficiaza de amorsare automata. Beneficiaza de racorduri cu montare rapida si usoara prin impingere pentru o instalare facila. Mai mult decat atat, dispune si de sistem auto-stop si maner pliabil.

Lungimea furtunului este de 5 metri, iar greutatea aparatului de 6.8 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de spalat cu presiune Bosch Universal Aquatak 125 este un dispozitiv excelent pentru casa, dar si pentru curatarea masinilor, covoarelor si asa mai departe. Cumparatorii confirma faptul ca isi face treaba foarte bine, este usor de folosit si sunt de parere ca a fost o investitie excelenta. Presupune o manevrare usoara si un randament foarte bun pentru curatarea diverselor tipuri de suprafete. Este un real ajutor pentru ei, motiv pentru care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Bosch Universal Aquatak 125

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Presiune ridicata
  • Accesorii utile
  • Transport facil

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.