Suflanta si aspirator universala Total TB2066 Review si Pareri pertinente

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Total TB2066 este un dispozitiv pe care il puteti folosi atat pe post de suflanta, cat si pe post de aspirator, care va va simplifica munca in gradina. Este foarte practic si usor de folosit, insa mai multe detalii utile vom discuta in continuare.

Total TB2066 este un model electric pe care va trebui sa il conectati la retea pentru a il utiliza. Prezinta o putere de 600 W si atinge o viteza maxima de 16000 rotatii pe minut. Debitul aerului ajunge la 3.5 mc/min. Totodata, trebuie sa stiti ca turatia poate fi reglata in functie de necesitati.

Dispozitivul poate fi folosit atat pentru a sufla frunzele, cat si pentru a le aspira. Include un sac de praf ce necesita golit dupa fiecare utilizare si o tava detasabila. Este foarte practic si usor de folosit, ideal in orice gradina.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Total TB2066 este un dispozitiv universal care va va ajuta sa mentineti gradina ordonata mai usor. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca este un aparat ieftin si practic. Pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere potrivita, produsul fiind usor de folosit. Isi face treaba in parametrii optimi, iar pentru ei a fost o investie buna. Il opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Total TB2066

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.1/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Suflanta si aspirator
  • Sac pentru praf
  • Turatie reglabila

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.