vin. iul. 19th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Einhell GC-CG 3.6 Li este o foarfeca de tuns iarba si arbusti care functioneaza pe baza de acumulator, fiind o solutie practica in orice gradina. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare pentru a verifica daca este ceea ce aveti nevoie.

Foarfeca Einhell GC-CG 3.6 Li este un model care functioneaza pe baza de acumulator ce ofera o autonomie de 60 de minute si necesita timp de incarcare de 5 ore. Datorita faptului ca nu dispune de cablu de alimentare, ofera o flexibilitate mai buna. Puteti taia foarte usor zone mai dificile precum marginile gazonului, tufelor si tufisurile. Intrerupatorul de siguranta de pe maner poate fi accesat cu o singura mana si previne pornirea accidentala a uneltei.

Lamele din dotare sunt de calitate buna si ofera rezistenta excelenta, timp in care asigura o precizie mai buna de taiere. Distanta dintre dinit este 8 mm, iar lungimea lamei de 7-10 cm.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 29 cm lungime, 8.3 cm latime si 12.3 cm inaltime, avan o greutate de 0.5 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Foarfeca de par Einhell GC-CG 3.6 Li este o unealta foarte practica pentru intretinerea mai usoara a gradinii. Cumparatorii sustin ca este un produs usor de folosit si de manevrat, taie foarte bine si poate fi folosit si de catre cei cu mai putin experienta. Din punctul lor de vedere, pentru nevoile sale a fost o alternativa buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Einhell GC-CG 3.6 Li

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Rezistenta

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Siguranta in utilizare
  • Manevrare usoara

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *