sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bosch CityMower 18V-32-300 este o masina de tuns iarba si gazonul care functioneaza pe baza de acumulator ce va poate ajuta sa intretineti gradina mai usor. Este excelent pentru gradini mici si medii asigurand o taiere eficienta si o curte ingrijita.

Masina de tuns gazon/iarba Bosch CityMower 18V-32-300 este un model care functioneaza pe baza de acumulator ce are o capacitate de 4 Ah, avand nevoie de doar 95 de minute pentru o incarcare completa. Aceasta este suficienta pentru a face fata unei gradini cu suprafata de pana la 350 de mp.

Aceasta este prevazuta cu maner ErgoFlex ce asigura o manevrare comoda si control usor. Pieptenii de gazon ofera rezultate excelente pe margini si de-a lungul zidurilor. De asemenea, beneficiaza de maneta cu comanda centrala a celor trei inaltimi de taiere, intre 30 si 60 mm. Latimea de taiere este de 32 de cm. In acelasi timp, volumul de colectare al ierbii este de 31 de litri.

Dimensiunile masinii sunt de 121 cm lungime, 36 cm latime si 103 cm inaltime, avand o greutate de 9.4 kg.

Vine la pachet cu incarcator, set de acumulatori PBA 18V 4.0Ah W-C si cutie de colectare a ierbii cu capacitatea de 31 de litri.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de tuns Bosch CityMower 18V-32-300 poate fi o alternativa excelenta prin care sa va intretineti mai usor iarba si gazonul, ce nu presupune un mod dificil de utilizare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca pentru gradinile lor a fost alegerea ideala. Autonomia bateriei este suficient de mare incat sa isi poata face treaba fara probleme, masina se manevreaza usor, iar complexitatea dispozitivului este una redusa. De asemenea, fata de alte masini de tuns iarba pe care le-au mai avut, acest model este si mai silentios. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata si potrivita pentru  nevoile sale, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch CityMower 18V-32-300

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 trepte de reglare
  • Autonomie buna
  • Usor de manevrat
  • Silentios

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *