Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q | Review si Pareri utile

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Pentru cei care locuiesc la casa, un aparat de spalat cu presiune este o necesitate ce permite curatarea suprafetelor mari fara efort. Steinhaus PRO-HPC18Q ar putea fi  o optiune de luat in considerare care permite curatarea diverselor tipuri de suprafete precum pavaje, pereti, dar si obiecte de gradina cum ar fi mobilierului sau chiar autoturismul. Produsul in discutie face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, oferind o flexibilitate foarte buna, timp in care este usor de transportat dintr-un loc in altul.

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q este prevazut cu o putere de 1800 W si are capacitatea de a elimina praful, noroiul, reziduurilor, mucegaiul sau muschii. Puterea maxima pe care o poate atinge este de 140 de bari ajutandu-l astfel sa indeparteze mai usor murdaria.

Aparatul in discutie este destinat folosirii exclusiv personale. Prezinta un ansamblu cu o pompa care este incorporata intr-o carcasa ce absoarbe socurile. Pentru a obtine o pozitie potrivita de lucru, aparatul beenficiaza de o lance si un maner realziat din material anti-alunecare a carei forma si configuratie se conformeaza cu reglementarile aplicabile. Totodata, trebuie sa sititi ca acest dispozitiv poate fi folosit atat cu apa rece, cat si cu apa calda la temperatura de cel mult 40 de grade Celsius. Nu folositi apa la temperaturi mai mari pentru ca ar putea deteriora pompa. De asemenea, nu folositi nici apa murdara, cu pietris sau care contine produse chimice fiindca ar putea afecta functionarea si ar putea scurta durata de viata a masinii.

Pentru a pune aparatul in functiune, deschideti robinetul de alimentare cu apa, eliberati blocarea de sigruanta, apoi apasati butonul timp de cateva secunde pentru a permite aerului sa iasa si sa descarce presiunea din furtun. Tineti butonul apasat, apasati comutatorul pentru a porni motorul. Cand reporniti motorul, tineti-l intotdeauna apasat.

Pentru curatarea eficienta a murdariei, dizolvati murdaria prin aplicarea de detergent cu jetul de imprastiere pe suprafata uscata. Pe suprafetele verticale, lucrati de jos in sus. Este nevoie sa lasati detergentul sa actioneze circa 1-2 minute, insa nu trebuie lasat sa se usuce. Evitati scurgerea apei apei de clatire pe suprafetele nedorite.

Depozitarea aparatului de curatat cu aburi este foarte simpla. Opriti aparatul, inchideti robinetul cu apa, iar dupa utilizare, reziduurile de detergent vor fi eliminate din rezervor Descarcati presiunea ramasa accesand butonul pana ce apa nu mai iese din duza lancei. Activati blocarea de siguranta a pistolului, scoateti stecherul din priza si operati aparatul cu agentul anti-inghet care nu este toxic ori coroziv, inainte de a il depozita pe timpul iernii.

Aparatul vine la pachet cu urmatoarele piese: maner, tambur, furtun, racord intrare apa, suport pistol, pistol pulverizare, duza pulverizare, lance, pulverizator spuma, stift duza, roata, carlig cablu, maner tambur si cablu de alimentare.

Steinhaus PRO-HPC18Q review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q este un dispozitiv necesar pentru cei care locuiesc la casa care va poate simplifica realmente munca. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparatul in discutie isi face eficient asa cum, de altfel, se si asteptau. Presiunea jetului este buna, au curatat diverse suprafete in gradina, dar si masina, timp in care este usor de folosit si foarte flexibil. Din punctul lor d evedere au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-HPC18Q

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Accesorii

9.7/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Presiune buna
  • Usor de reglat
  • Usor de folosit
  • Accesorii utile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.