Motocultor Steinhaus PRO-MC1000+ | Review si Recomandari

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Incepe sezonul lucrarilor agricole, in care trebuie sa sapati, plantati si insamantati pe terenuri arabile, iar o unealta electrica foarte utila care va poate simplifica realmente munca si viata, in general, este motocultorul Steinhaus PRO-MC1000+ despre care vom discuta pe larg astazi, in materialul pe care l-am pregatit. Este un dispozitiv care poaate fi folosit de catre orice fermier ce reuseste sa eficientizeze intregul proces, timp in carae presupune o implicare fiizca mai mica.

Cu ajutorul motosapei Steinhaus PRO-MC1000+ munca in camp poate fi mai usoara, dar si mai rapida. Dispozitivul este prevazut cu motor de mare putere cu alimentare pe benzina, fiind dotat cu mai multe roti ajutatoare pe pneu si metalice pentru deplasare, manere pentru dirijare directie si schimbator de viteza, precum si frana pentru a il conduce usor in directia dorita. Dupa utilizare indelungata, aparatul necesita intretinere, ce presupune schimbul de ulei si necesarul de combustibil.

Dispune de roti pentru deplasare in trei puncte cheie ce ofera un bun echilibru la rulaj, ghidon pentru manevrare cuuurs de mers dotat cu manete de actionare viteze si franare. Forma compacta permite sa lucreze toate tipurile de sol, fiind usor de operat chiar si pe parcele de dimensiuni mai  mici. Este potrivit pentru cultivarea solului nisipos si argilos, solului normal pentru legume si uscat, pante cu inclinaare mai mica de 10%, teren nedecorticat cu adancimea statului de namol mai mica de 25 cm. In ceea ce priveste eficienta produsului, poate fi folosit cu succes pe terenuri cu arii de peste 10.000 mp.

Motorul puternic cde 5.2 CP / 7 ce variaza in timpul sarcinii la valorile de 4.5 / 6 Cp permite executarea lucrarilor agricole de toamna sau primavara cu un minim de efort. In functie de putere si tipul solului, mai moale sau mai tare, turatia motorului prezinta o valoare de maxim 3600 de rotatii pe minut in mediu propice si de 3000 de rotatii pe minut in sarcina.

Motorul functioneaza pe baza de benzina, rezervorul avand o capacitate de 3.6 litri. Pentru suprafetele mai mari, se recomanda sa aveti o canistra plian cu benzina pentru a realimenta atunci cand este necesar. Consumul de benzina este redus, poate varia si in functie de duritatea solului, respectiv de sarcina pe care o pune in valoare aparatul peste solul prelucrat.

Aparatul se porneste cu ajutorul unui demarator manual cu aprindere electronica. La inceput este indus manual o unda de soclu, iar mai apoi, va fi pornit electric. Motorul prezinta si protectie cu senzor atunci cand nivelul de ulei scade sub limita admisa, oprind controlat aparatului pana  la adaugarea unei cantitati suplimentare de ulei.

Pentru punerea in miscare a aparatului, se recomanda ca inatai sa puneti in functiune motorul, sa actionati ambreajul si apoi sa actionati cutia de viteze. Vitezele sunt actionate cu usurinta progresiv de la treapta 1 si 2 inainte si o treapta 1 pentru mersul inapoi. Aparatul poate sapa datorita modului de rotatie al vitezei ce invarte 24 de cutite, cu o viteza de rotatie de 130 rotatii pe minut. Fiecare extensie de cutite dispune de patru noduri de taiere, ce intra una cate una in pamant pentru a il strapunge. Adancimea si modul de sapare pot fi personalizate si reglate conform urmatoarelor date:latime maxima de lucru 90 de cm, latime minima de lucru 65 cm, adancime varaibila intre 10-36 cm.

Pentru o functionare optima, va trebui sa asigurati conditiile tehnice de resurse si consumabile asa cum sunt specificate in cartea tehnica. Daca nu respectati indicatiile  si folositi alt combustibil sau ulei decat este mentionat, performantele de lucru pot scadea si pot aparea chiar si defectiuni. Se recomanda folosirea uleiului SAE30 / SAE 10W30.

Mai mult decat atat, Steinhaus PRO-MC1000+ permite si asamblarea diferitelor ustensile pentru facilitarea modului de lucru sau imbunatatirea functiilor. Astfel, puteti atasa rarita, cultivator, remorca, freze pentru maruntirae pamantului, plug, lama de zapada si alte accesorii. Este compatibil cu accesoriile O-MAC.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Steinhaus PRO-MC1000+ poate fi o alegere inspirata in materie de motocultoare care va poate simplifica munca si care a primit un feedback foarte bun din partea cumparatorilor. Acestia sustin ca este un produs bine gandit, usor de folosit cu ajutorul caruia isi pot termina treaba mult mai rapid, dar si fara atat de mult efort. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest produs al carui raport calitate/pret unul excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.