Magazie de depozitare gradina, vidaXL, Otel, 257 x 205 x 178 cm, Antracit : Review si Recomandari

Gradina

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Nu ai spatiu unde sa depozitezi ustensilele de gradina si esti in cautarea unei solutii ingenioase? Atunci ai putea lua in considerare achizitionarea unei magazii speciale de deozitare pentru gradina, iar cei de la VidaXL au o propunere interesanta despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Modelul in discutie este o varianta metalica ideala pentru a depozita o gama variata de unelte si echipamente pentru gradina, masina si nu numai. Este prevazuta cu partea de sus cu patru guri de aerisire, doua in fata si doua in spate pentru o buna ventilatie interioara. De asemenea, beneficiaza de usi duble glisante, ceea ce permite un acces mai facil, dar valorifica la maxim si spatiul interior de depozitare.

Constructia realizata din otel zincat ofera o buna rezistenta in timp chiar si impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Dispune de un cadru de otel ce ofera o buna stabilitate. Mai mult decat atat, prezinta elemente pre-taiate sau pre-gaurite, iar impreuna cu manualul de instructiuni, magazia este destul de usor si rapid de montat.

Magazie de depozitare gradina, vidaXL, Otel review

Dimensiunile acestui model sunt de 178 cm inaltime, 210 cm lungime si 260 cm latime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Magazia de depozitare pentru gradina de la VidaXL poate fi o solutie ingenioasa in care sa va puteti depozita in siguranta toate accesoriile si uneltele de gradinarit, oferind suficient spatiu si integrandu-se fara probleme in orice fel de gradina. Cumparatorii sustin ca pentru ei aceasta magazie a reprezentat o solutie salvatoare, indeplinindu-si cu succes scopul. Este un produs rezonabil din punct de vedere calitativ, cu care isi fac treaba si nici nu ocupa mult spatiu.

Review pe scurt: Magazie de depozitare gradina vidaXL

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Rezistenta

9.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • Pret accesibil
  • Usor de asamblat
  • Spatioasa
  • Rezistenta la conditii meteorologice nefavorabile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.