Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260GS – Review si Pareri personale

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAT-260GS este o hota incorporabila destul de ieftina, dar care totusi ofera o calitate buna, reusind sa indeparteze eficient aburul si mirosurile din bucatarie. Poate fi o varianta interesanta pentru cei cu un buget limitat, insa mai multe detalii vom discuta in continuarea acestui material.

Hota telescopica Star-Light HAT-260GS este prevazuta cu doua motoare, avand o capacitate minima de absorbtie de 193.8 mc/h si o capacitate maxima de 329 mc/h. Prezinta doua trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate.  De asemenea, este prezent si sistemul de iluminare care ofera o mai buna vizibilitate asupra zonei plitei.

Acest odel se integreaza in mobilier, oferind un aspect unitar bucatariei si adaptandu-se oricarui stil. Sistemul de extractie capteaza aburul din zona de gatit, retinand si grasimea cu ajutorul filtrelor de aluminiu. Aceste filtre se pot detasa usor si pot fi spalate chiar si in masina de spalat avse.

Pentru a porni, a modifica treptele de putere sau a pentru a aprinde becurile aveti in partea dreapta niste butoane. Totodata, este important de stiut faptul ca pentru a evacua aburul din bucatarie, trebuie amplasat un burlan cu diametrul de 120 mm.

Referitor la zgomotul produs, nu as putea spune ca este mai galagioasa decat alte modele, dimpotriva. Pe cea mai puternica treapta inregistreaza 73 dB.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light HAT-260GS este o hota ieftina, dar care se descurca mai bine decat, poate, te-ai fi asteptat. Se adapteaza usor si din punct de vedere estetic, iar in ansamblu isi face treaba destul de bine. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea, insa trebuie precizat faptul ca majoritatea folosesc aceasta hota pentru bucatarii medii-mici. Elimina rapid aburul si mirosurile neplacute, iar periodic, curata filtrele de aluminiu foarte usor. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light HAT-260GS

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 motoare
  • Sistem de iluminare
  • 2 trepte de putere

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.