joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bosch SMV4EVX14E este o alternativa interesanta in materie de masini de spalat vase incorporabile dotate cu tehnologii avansate, ce vine in ajutorul vostru pentru o curatare mai facila a vaselor. Daca este cea mai buna alternativa pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV4EVX14E pune la dispozitia utilizatorului o capacitate de 13 seturi ceea ce o face potrivita si pentru familii cu un numar mai mare de membri. In acelasi timp, ramane un electrocasnic economic, ce face parte din clasa de eficienta energetica C, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 234 kWh.

Masina pune la dispozitie un panou de control foarte intuitiv ce va permite sa setati cu usurinta de fiecare data. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o buna lustruire.

De asemenea, un alt avantaj al acestei masini se refera la buna organizare interioara. Masina include cosuri spatioase si foarte flexibile, unde puteti introduce si articolele mai voluminoase. In plus, nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul de pahare.

Gratie functiei Wi-fi, aveti posibilitatea de a controla masina de spalat vase Bosch folosind aplicatia mobila Home Connect. Puteti face acest lucru si de la distanta, ceea ce va ofera control pe deplin asupra aparatului.

Bosch SMV4EVX14E cu o gama variata de programe si functii

Bosch SMV4EVX14E este echipata cu sase programe de spalare foarte bine optimizate. In primul rand, este vorba despre programul Intensiv potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Programul Auto este cel mai flexibil fiindca este controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 45-65 grade Celsius. Programul Eco este cel mai economic si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Programul Silentios este o buna optiune chiar si pe timpul noptii asigurand o spalare cu presiune scazuta, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Programul Express este o solutie eficienta pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius avand o durata de o ora. Si, nu in ultimul rand, programul de autocuratare ce implica igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius. In acest caz, nu mai introduceti vase murdare in interior.

In completarea lor, vin si o serie de functii auxiliare. De pilda, functia Efficient Dry presupune deschiderea in mod automat a usii masinii, in timpul fazei de uscare. Functia de incarcare la jumatate presupune posibilitatea de a incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare. Functia Speed Perfect va permite sa reduceti durata programului cu 15-75%. Si, bineinteles, functia de programare intarziata ce va permite sa amanati spalarea cu pana la 24 de ore.

Dimensiunile acestei masini sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de spalat vase Bosch SMV4EVX14E este o varianta interesanta, dar mai ales, eficienta ce pune la dispozitie tehnologii moderne. Cumparatorii actuali confirma faptul ca spala foarte bine vasele, este spatioasa si bine organizata, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul de departe foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV4EVX14E

9.9

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Gama variata de programe si functii
  • Economica
  • Control de pe telefon

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *