joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light BHS-60SS este o plita incorporabila foarte accesibila ca pret despre care pot spune ca m-a surprins in mod placut. Performantele ei sunt rezonabile, as spune, fiind un produs pe care te poti baza si poate constitui o varianta convenabila si pentru cei cu un buget mai mic.

Plita incorporabila Star-Light BHS-60SS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape de siguranta la nivelul fiecarui arzator care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. Mai mult decat atat, prezinta aprindere integrata in fiecare buton.

Totodata, prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua normale si unul mare, care dezvolta puteri diferite. Arzatorul mic inregistreaza 0.88 kW, cele doua normal cate 1.78 kW fiecare, iar cel mare 3 kW. Prezinta doua gratare care faciliteaza curatarea locala a plitei.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de simplu, realizat din inox. Butoanele prin intermediul carora aprindem arzatoarele sunt localizate in partea laterala, iar in dreptul fiecaruia exista cate o schita ce indica arzatorul caruia ii corespunde.

Dimensiunile acestui model sunt de 13 cm inaltime, 59 cm latime si 52 cm adancime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Dupa parerea mea, Star-Light BHS-60SS este o plita cu care iti poti face treaba eficient, ce ofera si siguranta de care ai nevoie. Sigur ca nu dispune de cele mai sofisticate functii si nici nu cred ca va puteati astepta la acest lucru, insa lipsa functiilor avansate nu o impiedica sa functioneze in parametrii optimi. Cei care au achizitionat-o si o folosesc in prezent sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile lor. Confirma faptul ca plita se descurca foarte bine, chiar mai bine decat s-ar fi asteptat. De asemenea, le place faptul ca este usor de intretinut, iar multi dintre ei, au ales sa o protejeze cu folie de stanio atunci cand au de pregatit mai multa mancare. O reocmanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light BHS-60SS

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.8/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem de siguranta
  • Aprindere electrica
  • Gratare stabile
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *