joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light BHS-60WSBL este o plita incorporabila foarte interesanta care a fost lansata in portofoliul Star-Light si care pe mine m-a surprins in mod placut. La prima vedere, as putea spune ca este o aparitie interesanta ce reuseste intr-un mod eficient sa imbine utilul cu placutul pentru un rezultat armonios.

Plita incorporabila Star-Light BHS-60WSBL este prevazuta cu alimentare pe gaz, drept pentru care este prezent sistemul de siguranta. Acesta se refera la niste supape amplasate la nivelul fiecarui arzator avand rolul de a opri alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Mai mult decat atat, dispune de sistem de aprindere electrica prin scanteie la nivelul fiecarui buton.

Plita prezinta patru arzatoare a caror dimensiuni variaza: un arzator mic, doua arzatoare de dimensiuni normale si un arzator mare de tip Wok. Puterea acestora difera astfel ca arzator mic inregistreaza 0.88 kW, cele doua nromale cate 1.78 kW fiecare, iar cel tip WoK 3.8 kW. Este apreciaza prezenta arzatorului WoK cu coroana dubla ce ofera o eficienta mai mare grabind procesul culinar. De asemenea, prezinta gratare din fonta minimaliste la nivelul fiecarui arzator. Personal, prefer varianta gratarelor mari din doua parti, caci consider ca asigura o mai mare stabilitate. Pe de alta parte, modelele in discutie asigura o curatare locala mai facila. Totul depinde de preferintele fiecaruia.

In plus, nici la capitolul design nu sta mai rau, ci dimpotriva. Plita este realizata din sticla de culoare neagra si arata foarte bine. Pe lateral, se afla butoane de culoare argintie ce fac un constrast placut, permitand pornirea arzatoarelor. Dimensiunile acestei plite sunt de 13 cm inaltime, 59 cm latime si 52 cm adancime.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de plita in discutie si sustin ca functioneaza ireprosabil. Apreciaza foarte mult existenta arzatorului WoK, care s-a dovedit a fi intr-adevar foarte eficient. De asemenea, sunt incantati de partea estetica, iar curatata cu regularitate, nici partea de intretinere nu ar trebui sa creeze probleme. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Star-Light BHS-60WSBL este un model interesant foarte bine pus la punct atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Ofera performante bune, dar siguranta in utilizare, tot ceea ce este necesar pentru o functionare optima. Pretul de achizitie este unul extrem de convenabil in raport cu  calitatea oferita.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Star-Light BHS-60WSBL

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arzator WoK
  • Sistem de siguranta
  • Design elegant

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *