vin. mart. 1st, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light BHS-60WFBL este o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Star-Light ce ne propun astazi un model cu totul interesant de plita incorporabila. Din punctul meu de vedere, modelul in discutie imbina intr-un mod foarte armonios partea estetica si cea functionala, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor.

Plita Star-Light BHS-60WFBL este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, prezinta sistem de aprindere electrica prin scanteie la nivelul fiecarui buton.

Plita dispune de patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic,c doua normale si unul tip WoK. Puterea acestora difera, astfel ca arzatorul mic inregistreaza 0.88 kW, cele doua normale cate 1.78 kW fiecare, iar cel WoK 3.8 kW. Gratarele realizate din fonta ofera un echilibru foarte bun vaselor in timpul gatitului.

Totodata, plita beneficiaza de un dsign modern si foarte placut, fiind realizata din sticla de culoare neagra, iar frontal este prevazuta cu butoane de culoare argintie prin intermediul carora putem porni arzatoarele. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 5.9 cm inaltime, 60 cm latime si 52 cm adancime.

Pareri de la clienti

Persoanele care deja au achizitionat plita si au apucat sa o testeze sustin ca isi face treaba foarte bine. Sunt incantati atat de partea estetica, dar si de cea functionala, declarand ca este alegerea potrivita pentru ei. Arzatoarele functioneaza perfect, apreciind in mod deosebit prezenta arzatorului WoK  cu eficienta dubla. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Star-Light BHS-60WFBL este un produs foarte reusit intrucat imbina perfect utilul cu placutul, iar rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Functioneaza foarte bine, nu am identificat probleme la acest nivel si pot spune ca pretul este unul foarte convenabil in raport cu calitatea  oferita.

Review pe scurt: Star-Light BHS-60WFBL

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arzator WoK
  • Design elegant
  • Sistem de siguranta

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *