Plita incorporabila Star-Light BHS-302VB cu doua zone de gatit – Review detaliat

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light BHS-302VB este o plita incoporabila foarte interesanta, mai ales, si pentru faptul ca face parte din portofoliul brand-ului romanesc, Star-Light. Acesta este un brand lansat in 2014 ce aduce pe piata produse electronicasnice, televizoare, echipamente pentru racirea si incalzirea locuinte, dar si corpuri de iluminat la preturi cat se poate de convenabile.

Plita incorporabila Star-Light BHS-302VB este un model cu alimentare electrica oferind mai multa siguranta in utilizare, dar si performante mai bune.  Prezinta doar doua arzatoare – un arzator mare si unul de dimensiuni normale. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip touch ce ne permite pornirea arzatoarele si reglarea puterii acestora.

Produsul prezinta un design foarte elegant, fiind realizat din sticla neagra. Este usor de intretinut, fiind suficienta indepartarea murdariei si a prafului cu o carpa moale.

Dimensiunile acesteia sunt de 53 x 30 x 15 cm (l x L x A) si cantareste 4.5 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt placut suprinsi de aceasta plita si sustin ca s-a dovedit a fi mai buna decat s-ar fi asteptat. De asemenea, au declarat ca este  un produs usor de folosit, cu o interfata foarte intuitiva, iar eficienta sa este una ridicata. Obtine performante bune si sunt incantati de rezultate. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Plita electrica Star-Light BHS-302VB este un produs foarte reusit al brandului romanesc, care poate concura cu succes chiar si cu brand-uri mai scumpe si mai populare. Functioneaza ireprosabil, este mult mai eficienta decat o plita pe gaz, usor  de folosit, dar si de intretinut. Cumparatorii confirma acest lucru, ceea ce demonstreaza faptul ca este un produs de calitate ce merita achizitionat. In plus, daca ne raportam la pret, in opinia mea, acestea este unul destul de corect, reflectand calitatea produsului. Din punctul meu de vedere, acest model de plita merita achizitionata.

Review pe scurt: Star-Light BHS-302VB

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Alimentare electrica
  • Design elegant
  • Usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.