Plita incorporabila Star-Light BHF-460SS – Review si Pareri pertinente

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light BHF-460SS este o plita incorporabila foarte accesibila ca pret, care s-ar putea integra bine intr-o bucatarie moderna. Star-Light ne surprinde si de aceasta data oferindu-ne produse destul de bune calitativ la un pret mic.

Plita incorporabila Star-Light BHF-460SS este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator, astfel ca in situatia in care flacara se va stinge accidental, alimentarea cu gaz se va opri instant. In plus, la nivelul fiecarui buton exista sistem de aprindere electrica.

Plita prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite si anume: un arzator mare, doua arzatoare normale si un arzator mic. In mod evident, puterea acestora difera astfel ca arzatorul mare inregistreaza 2.9 kW, cele doua normale cate 2 kW fiecare, iar cel mic 1 kW. De asemenea, este prevazuta si cu doua gratare ce ofea o stabilitate buna vaselor in timpul gatitului, dar si o curatare facila.

Din punct de vedere estetic, este un model modern, usor de integrat in orice bucatarie. Frontal, se afla butoanele prin intermediul carora veti porni arzatoarele. Pentru a fi mai usor de identificat, la nivelul fiecaruia exista cate un desen care va va ajuta sa va dati seama mai usor carui arzator corespunde.

Modelul in discutie prezinta o latime de 60 cm si o adancime de 51 cm.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light BHF-460SS este o plita care se descurca destul de bine si care poate fi o alternativa inspirata mai ales pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare. Cumparatorii sustin ca s-a dovedit a fi mai eficienta decat se asteptau, astfel ca plita funcitoneaza fara probleme. De asemenea, este usor de curatat, iar multi aleg ca in timpul gatitului sa o si protejeze cu folie de aluminiu. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light BHF-460SS

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de siguranta
  • Aprindere electrica
  • Gratare stabile

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.