Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMV68L00EU

Te-ai saturat sa vezi mereu chiuveta plina de vase, trebuie sa iei atitudine si in acelasi timp sa iti gasesti un ajutor in bucatarie. In acest sens, iti recomandam masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU, ce s-a dovedit a fi una eficienta si practica in orice bucatarie. Cu atat mai mult cand timpul nu este tocmai prietenul tau, ai nevoie de un astfel de electrocasnic. In cadrul acestui articol, vei afla pe larg ce inseamna aceasta masina de spalat intr-o casa!

Design

Dat fiind ca este o masina de spalat vase incorporabil, aceasta se va integra in totalitate in mobilier, iar cand usa va fi inchisa nu se va vedea absolut deloc. In partea superioara a usii, se regasesc butoanele de unde vei selecta programul de spalare dorit. Masina masoara 81.5 x 59.8 x 55 ( l x L x A) si cantareste 36 kg.

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68L00EU este un real ajutor in bucatarie, avand o capacitate de incarcare foarte buna, de 13 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul anual de curent fiind aproximat la 262 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Un aspect foarte interesant la acest model de masina de spalat vase este chiar Infolight. Se refera la semnalul luminos proiectat pe podea, atunci cand masina spala. Odata ce programul de spalare a luat sfarsit, lumina va disparea, iar tu poti sa fii sigur ca vei putea deschide usa masinii si vei scoate vasele.

Masina este dotata cu 6 programe de spalare:

 • Intensiv – utilizeaza apa la o temperatura de 70 de grade Celsius si este destinata vaselor si oalelor cu grad mare de murdarie. Dureaza intre 125 si 135 de minute si consuma 12-15 litri de apa.
 • Auto – este detectat in mod automat gradul de murdarie si cantitatea vaselor, astfel incat sa se regleze automat temperatura de spalare, timpul si cantitatea de apa. In principiu, temperatura variaza in intervalul 45 – 65 de grade Celsius.
 • Eco – dureaza 195 de minute, utilizand apa la o temperatura de 50 de grade Celsius. Consumul de curent este foarte mic, de doar 0.92 kWh.
 • Delicat – este special pentru vasele si obiectele ceva mai delicate, fiindca spala la temperatura de 40 de grade Celsius, pret de 90 de minute.
 • Spalare Rapida – dureaza 29 de minute utilizand apa la o temperatura de 45 de grade Celsius, dar nu exista uscare.
 • Prespalare – dureaza 15 minute si utilizeaza 4 litri de apa. Consumul energetic este nesemnificativ, de 0.01 kWh, fiindca apa nu este incalzita.

In ceea ce priveste zgomotul produs, putem spune cu siguranta ca este un model suficient de silentios, nivelul maxim nu depaseste 46 dB.

Totodata, vei putea programa masina in intervalul 1-24 de ore in asa fel incat sa coincida cu programul tau.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin, deopotriva, ca este o masina de spalat vase foarte eficienta, care spala foarte bine vasele. Este economica, fiabila si nu deranjeaza fonic pe timpul spalarii. Prin urmare, clientii au fost multumiti si au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMV68L00EU este de departe o masina foarte practica si eficienta pe care o recomandam cu toata increderea. Se descurca foarte bine, spala exemplar, iar clientii au fost foarte multumiti. Aici poti consulta si o oferta de pret buna.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.8/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • capacitate rezonabila
 • InfoLight
 • silentioasa
 • programare intarziata

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.