Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T70EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SPV69T70EU

Daca ai nevoie de un ajutor in bucatarie, care sa te scape de fiecare data de vasele ce se aduna intruna in chiuveta, atunci iti recomandam o masina de spalat foarte eficienta – masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T70EU. Este o alternativa foarte buna, ce si-a dovedit eficienta pe parcursul timpului. Dar mai multe detalii despre acest model de masina de spalat vase, vei afla in continuarea acestui articol.

Design

In conditiile in care este un model de masina de spalat vase incorporabila, design-ul nu conteaza aproape deloc. Prezinta o carcasa argintie, destul de simpla, iar in partea de sus, observam butoanele de unde selectam programul de spalare dorit.

Detine o latime de 45 cm si o greutate de 36 de kg.

Specificatii

Masina de spalat vase Bosch SPV69T70EU detine o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un conum anual de energie de aproximativ 211 kWh, iar consumul de apa de aproximativ 2660 litri.

Masina este prevazuta cu 6 prorgame de spalare:

 1. Auto 35-45 – temperatura de spalare este de 35-45 de grade Celsius si spala timp de 65 si 80 de minute. Consuma intre 10 si 14 litri.
 2. Auto 45-65 – sunt prezenti senzorii, ce detecteaza capacitatea de vase adaugata si gradul de murdarie. Temperatura de spalare este de 45 – 65 de grade Celsius, timp de 90-150 de secunde, utilizand 7-16 litri de apa.
 3. Auto 65-75 – utilizeaza apa la temperaturi de maixm 75 de grade Celsius. Consumul de curent electric este de 1.15 – 1.35 kWh, iar consumul de apa variaza itnre 11-14 litri.
 4. Eco – dureaza 195 de minute, utilizeaza 9 litri de apa la o temperatura de 50 de grade Celsius. Consumul de energie electrica este de doar 0.75 kWh.
 5. Spalare rapida – dureaza 29 de minute, inregistrand un consum de 9 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – dureaza 15 minute si utilizeaza 4 litri de apa. Eficient pentru ca murdaria sa nu se intareasca pe vase.

Acestor programe li se mai alatura si cateva extra-optiuni interesante:

 • IntensiveZone – presiunea este mai mare, iar temperatura ridicata la nivelul cosului inferior.
 • VariospeedPlus – programele vor putea fi scurtate cu pana la 66%, temperatura apei fiind considerabil mai ridicata, iar presiunea mai mare.
 • Incarcare la jumatate – este eficienta in masura in care nu va mai trebui sa astepti pana masina se va umple cu vase murdare, cu ajutorul senzorului va fi detectata cantitatea de vase si gradul de murdarie si isi va adapta reursele.
 • HygienePlus – clatirea are loc timp de 10 minute, la finalul programului, utilizat apa la o temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Pornire intarziata – permite sa programezi inceperea programului la orice ora vei dori, in intervalul 1-24.

TimeLight este unul dintre elementele cheie al masinii, fiindca vei sti in permanenta cat timp a mai ramas pana la terminarea programului. Pe podea va fi afisat in permanenta timpul ramas.

Aceasta masina de spalat este prevazuta cu:

 • un sertar VarioPro
 • cos superior VarioFlexPro
 • cos superior reglabil
 • trei suporturi pliabile pentru farfurii
 • suport pentru cesti

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de incantati de acest model de masina de spalat vase si sustin ca este usor de programat, foarte eficienta si silentioasa. Spala, dar si usuca vasele foarte bine, doar sa le asezi in dulap. Apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat Bosch SPV69T70EU este un electrocasnic ce nu poate lipsi din casa, demonstrand o eficienta ridicata. Este usor de programat, utilizat si este foarte silentioasa. Clientii au fost foarte incantati de ea si confirma cele prezentate anterior. Aici poti verifica si oferta de pret actuala!

7.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

0.0/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • TimeLight
 • silentioasa

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

0 thoughts on “Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T70EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.