joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Bosch SPV69T80EU

O masina de spalat vase va fi intotdeauna o achizitie inteleapta, insa problema vine atunci cand nu ne putem decide asupra unui model. Fara doar si poate ne dorim o masina eficienta, care sa isi faca treaba cum trebuie si care sa corespunda nevoilor noastre. Va propunem astazi sa faceti cunostinta cu masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU, de departe o masina calitativa care ne surprinde cu tehnologii de ultima generatie, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

Design

Bosch SPV69T80EU este un model de masina de spalat vase simplu si elegant, dar odata integrat in mobilier, nu se va vedea deloc. In partea de sus, pe usa, sunt amplasate butoanele de unde vei selecta programul de spalare. Masina masoara 81.5 x 44.8 x 55 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase Bosch SPV69T80EU detine o capacitate de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, garantand un consum mic. Producatorii au estimat consumul anual de apa lal 2660 litri, iar cel energetic, 188 kWh/an.

Masina prezinta un senzor de turbiditate si de incarecare, ce vor fi foarte eficiente pentru ca ofera posibilitatea ca masina sa isi adapteze temperatura apei si cantitatea in functie de vasele adaugate.

Bosch SPV69T80EU este dotatat cu 6 programe:

 1. Auto 35-45 °C – programul este prevazut cu senzori, temperatura apei variaza intre 35 si 45 grade Celsius. Consumul de apa variaza intre 10-14 litri, iar cel de energie electrica 0.7-0.9 kWh. Poate dura intre 80 si 90 de mnute.
 2. Auto 45-65 °C – si acest program este prevazut cu senzori, temperatura apei alternand intre 45 si 65 de grade Celsius. Este eficient pentru spalarile de zi cu zi, unde gradul de murdarie este mediu. Dureaza intre 90 si 150 de minute, consumand intre 7 si 16 litri de apa, iar consumul electric poate fi intre 0.6 si 1.1 kWh.
 3. Auto 65-75 °C – sunt prezenti senzorii, iar programul utilizeaza temperaturi ridicate, de 75 de grade Celsius. Consumul de apa este de 11-14 litri, iar cel energetic de 1.1 kWh.
 4. Super 60 – utilizeaza apa la temperatura de 60 de grade Celsius, durata fiind de 140 de minute. Ca si consum, discutam despre 12.5 litri de apa.
 5. Eco – programul utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius pe o durata de 195 de minute. Consumul energetic este de 0.66 kWh si 9.5 litri de apa.
 6. Scurt – dureaza 29 de minute, utilizand apa la o temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh curent electric.

La acestea, se adauga si cateva extraoptiuni foarte utile si eficiente:

 • IntensiveZone – reprezinta zona speciala localizata sub cosul inferior, unde vasele sunt spalate la o presiune ridicata, ideal pentru oalele si cratitele cu grad ridicat de murdarie.
 • VarioSpeedPlus – face posibila scurtarea programelor cu pana la 66%, marind presiunea si temperatura apei.
 • Incarcare la jumate – este foarte utila fiind o masina destul de incapatoare, pentru a nu mai astepta de fiecare data sa se umple masina pentru a o porni. Asa evitati si mirosurile neplacute pe care le pot capata vasele daca nu sunt spalate la timp.
 • HygienePlus – presupune o igienizare atenta a vaselor, fiindca in cadrul ciclului de clatire, va fi folosita apa foarte fierbinte.

Masina Bosch SPV69T80EU este prevazuta cu Timelight, timpul ramas pana la terminarea programului fiind proiectat pe podea. Uscarea este cu Zeolith, este silentioasa, nivelul de zgomot nedepasind 44 dB.

Poti programa masina pentru a incepe spalarea in intervalul 1-24 de ore, pentru a corespunde cu programul tau.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de eficienta acestei masini de spalat vase pe care o considera potrivita pentru nevoile lor. Spalarea vaselor este impecabila, este suficient de incapatoare si usor de utilizat. Acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU este o optiune foarte buna, eficienta si performanta, pe care o recomandam cu toata increderea. Prezinta o serie de programe care vor acoperi toate nevoile, dar si extra-optiuni foarte eficiente care completeaza seria de programe. Aici poti verifica si pretul actual.

7.9

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Eficienta energetica

1.0/10

Pareri PRO

 • eficienta energetica
 • TimeLight
 • silentioasa
 • numar mare de functii si optiuni

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++, 45 cm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *