Dum. feb. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMI25AS00E

Eficienta unei masini de spalat vase in orice bucatarie este de neegalat. Fara doar si poate diferenta este foarte mare intre a spala manual vasele si a le spala prin intermediul unei masini de spalat. Este o investitie foarte buna, motiv pentru care va recomandam cu toata increderea sa va orientati asupra modelului care vi s-ar potrivi cel mai bine. Noi suntem aici pentru a va da o mana de ajutor si pentru a va tine la curent cu toate informatiile legate de produsele preferate. In acest articol, vom discuta in detaliu despre masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI25AS00E si ce presupune aceasta.

Design

Fiind un model de masina de spalat vase incorporabila, design-ul nu va conta foarte mult. Odata integrata in mobila, va fi vizibil doar display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la programul de spalare, extra-optiuni si timpul ramas. Detine urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 57.3 cm ( l x L x A).

Specificatii

 Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI25AS00E inregistreaza o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de curent electric fiind aproximat la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

 Bosch SMI25AS00E este prevazuta cu 5 programe de spalare:

  1. Intensiv – este eficient pentru spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie, dar foarte rezistente, fiindca spala la o temperatura de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 12 si 15 litri de apa si 1.45 – 1.5 kWh energie electrica. Dureaza intre 125 si 135 de minute.
  2. Auto – este programul capabil sa isi adapteze parametrii optimi datorita senzorului de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul de curent electric intre 1 si 1.6 kWh, iar cel de apa, intre 9 si 19 litri. Dureaza intre 95 si 160 de minute.
  3. Eco – cel mai performant program din perspectiva consumul de resurse, utilizand 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si dureaza 210 minute.
  4. 1 ora – dureaza 60 de minute, temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 11.7 litri de apa si 1.3 kWh.
  5. Prespalare – dureaza 15 minute si este necesar sa fie precedat de un program complet. Utilizeaza 4 litri de apa si 0.05 kWh energie electrica.

Extra-optiunea VarioSpeed iti va permite sa reduci din durata totala a programelor de spalare, cu pana la 50%, crescand presiunea si temperatura apei.

Poti programa oricand inceperea ciclului de spalare in intervalul 1-24 de ore, pentru a o corela cu programul tau.

Nivelul de zgomot produs in timpul spalarii nu depaseste 48 dB, motiv pentru care este o masina foarte silentioasa si nu va emite zgomoturi deranjante.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o masina de spalat vase foarte practica si eficienta ce functioneaza in parametrii optimi. Este usor de utilizat si desi nu dispune de cele mai avansate functii, important este ca indiferent de gradul de murdarie, face fata oricarei situatii. Prin urmare, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E este un model ce face parte din seria 2 a producatorului Bosch, care in ciuda faptului ca nu dispune de cele mai performante functii, se descurca foarte bine. Clientii sunt la randul lor multumiti, motiv pentru care ii ofera un plus de incredere. Pentru o oferta de pret buna, intra aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • silentioasa
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *