lun. feb. 26th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV46AX00E Recenzii

Daca esti in cautarea unei masini de spalat vase performante, cu functii si tehnologii de ultima ora, iti recomandam cu toata increderea masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX00E. Este prevazuta atat cu senzor de incarcare, cat si cu senzor de turbiditate, motiv pentru care va fi capabila sa isi adapteze singura parametrii necesari. In continuare, vom discuta in detaliu despre aceasta masina care va intereseaza.

Design

Design-ul acestei masini este destul de simplu, in conditiile in care este un model complet incorporabil, odata integrata in mobilier, nu va fi vizibil absolut deloc. Usa este prevazuta cu butoanele de unde vei selecta programul de spalare dorit. Aceasta detine urmatoarele dimensiuni: 81,5 x 59,8 x 55 cm ( lx  L x A) si cantareste aproximativ 42 de kg.

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, ceea ce o face perfecta pentru familii cu 4-5 membrii. Interiorul este organizat cu ajutorul a trei cosuri destul de spatioase, realizate din sarma, avand rafturi pliabile, unul fiind ajustabil pe inaltime, ceea ce iti va permite o flexibilitate foarte mare.

Cosul superior presupune patru elemente mobile – doua gratare rabatabile si doua rafturi. Poti aseza pahare, farfurii, tacamuri, pahare de vin cu picior inalt si chiar si oale.

Este prezent si un cos suplimentar detasabil – Cos Vario, care poate fi amplasat in cosul inferior, avand o compartimentare flexibila, fiind asigurat mai mult spatiu si pentru tacamuri.

Bosch SMV46AX00E dispune de 6 programe de spalare:

  1. Intensiv – este potrivit pentru oalele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activat senzorul de incarcare, durata alterneaza intre 125 si 135 de minute, consumul de apa fiind intre 12 si 15 litri, iar cel de energie electrica intre 1.45 si 1.5 kWh.
  2. Auto – este prezent senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, fiind reglata temperatura de spalare intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul de apa intre 9 si 19 litri si durata intre 95 si 160 de minute.
  3. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului e resurse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de apa de 11.7 litri si de energie electrica 1.02 kWh.
  4. Pahare – potrivit pentru pahare si portelanuri delicate. Utilizeaza apa la o temperatura de 40 de grade Celsius, consumul de apa variind intre 11 si 14 litri, iar cel de energie electrica intre 0.9 si 0.95 kWh.
  5. 1 ora – dureaza 60 de minute, utilizand apa la o temperatura de 65 de grade Celsius, consumul de energie fiind de 1.3 kWh, iar cel de apa, de 10 litri.
  6. Scurt – dureaza doar 29 de minute si utilizeaza apa la o temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu exista ciclu de uscare. Evident, si consumul de energetic este unul redus, de doar 0.8 kWh, iar cel de apa, de 10 litri.

Masina este prevazuta cu sistem InfoLight ce presupune proiectarea unei lumini pe podea, ce ne va tine la curent cu stadiul masinii de spalat.

Dosage Assist este un sistem special care presupune prevenirea pierderii de detergenti, atunci cand masina este alimentata cu apa. In acest fel, vei putea economisi cu pana la 20% din costurile prevazute de detergentii speciali, dar in acelasi timp, va fi protejat si mediul inconjurator.

Bosch SMV46AX00E este echipata cu un filtru de autocuratare,pentru care se vor utiliza detergenti speciali.

Poti programa oricand masina de spalat vase in intervalul 1-24 de ore, pentru a coincide cu programul tau, iar cand vei ajunge acasa sa gasesti intotdeauna vase curate si uscate.

Pareri clienti

Clientii sunt de parere ca este o masina cat se poate de practica si eficienta, ce nu i-a dezamagit niciun moment. Este usor de programat, capabila sa faca fata tuturor gradelor de murdarie indiferent de vas, pentru ca tu sa fii intotdeauna multumit. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX00E este un electrocasnic de incredere, usor de utilizat, ce si-a dovedit eficienta de fiecare data. Te poate scuti de fiecare data de stresul de a spala vasele murdare si nu este necesar sa fii acasa cand va spala vasele. Aici ai si o oferta de pret, in cazul in care esti interesat.

 

Opinii pe scurt: Bosch SMV46AX00E

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • programare intarziata
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *