Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46AS00E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch SMI46AS00E

Pentru ca meriti tot ce e mai bune, poti scapa foarte usor si de grija vaselor murdare care tot timpul invadeaza chiuveta. O masina de spalat practica si eficienta este tot ceea ce ai nevoie. Iar daca bugetul tau nu iti permite o masina foarte scumpa, atunci trebuie sa stii ca poti alege si un model mai ieftin, dar care demonstreaza o eficienta ridicata. Un exemplu foarte bun in acest sens ar fi si masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46AS00E despre care ne-am propus sa discutam pe larg, in continuare.

Design

Pentru ca este o masina incorporabila, aceasta va fi integrata in mobilier, iar ceea ce se va putea vedea din afara este doar display-ul de tip LED, ce va afisa informatii referitoare la ciclul de spalare. Cu ajutorul butoanele de langa acest display, vei putea selecta programul de spalare dorit. Masina masoara 81.5 x 59.8 x 57.3 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46AS00E inregistreaza o capacitate de incarcare de 12 seturi, ceea ce inseamna ca este recomandata chiar si pentru o familie mai numeroasa. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de energie electica fiind aproximat la 290 kWh, iar cel de apa, la 3300 litri.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina prezinta 6 progame:

  1. Intensiv – fiindca utilizeaza apa la o presiune si temperatura foarte ridicata, este recomandata adaugarea vaselor rezistente cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata.
  2. Rapid – este eficinet in cazul vaselor recent utilizate, unde murdaria nu s-a uscat.
  3. Auto – isi regleaza parametrii in mod automat datorita senzorului de turbiditate, dar si senzorului de incarcare, astfel ca durata, temperatura si consumul de resurse vor varia in functie de gradul de murdarie si capacitatea de incarcare.
  4. Eco – presupune cel mai mic consum de resurse, insa durata va fi cea mai mare.
  5. Program 1h 65 °C – potrivit pentru spalari zilnice
  6. Pahare 40 °C – recomandat pentru pahare si portelanuri delicate, fiind presupune utilizarea unei temperaturi si presiuni scazute a apei.

Important de amintit este si faptul ca prezinta protectia impotriva copiilor, ideala mai ales in familiile in care sunt copii mici si curiosi.

De asemenea, o vei putea programa oricand sa inceapa spalarea, datorita iptiunii de programare intarziata.

Este, totodata, si foarte silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs, nu depaseste 48 dB.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat aceasta masina de spalat sustin ca este una de departe foarte eficienta, de care nu s-ar mai putea lipsi. Este usor de utilizat, iar prorgamele pe care le inglobeaza au dovedit o eficienta ridicata. Mai mult decat atat, acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46AS00E este un electrocasnic ce si-a dovedit eficienta, motiv pentru care il recomandam cu incredere. Prezinta o serie de program gandite pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi, pe care le poti selecta foarte usor. Clientii sunt multumiti, iar acesta consider ca este cel mai important aspect. Pentru mai multe detalii si o oferta foarte buna, intra aici.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.6/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • silentioasa
  • programare intarziata

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.