sâm. iul. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bosch SME68TX06E

Masina de spalat vase Bosch SME68TX06E reprezinta una dintre cele mai inteligente si avansate modele ale producatorului Bosch, ce face parte din seria a 6-a. Vine la pachet cu o serie de optiuni si tehnologii de ultima ora, fiind totodata si unul dintre cele mai economice masini din perspectiva consumului de energie electrica si apa. Vom vedea in continuare despre ce este vorba!

Design

In contextul in care este o masina complet incorporabila, inseamna ca odata integrata, nu se va vedea deloc in mobilier. Atunci, nu s-a pus foarte mare accent pe design, fiindca ar fi fost absolut inutil, astfel ca este prevazuta cu o carcasa simpla, alba. Butoanele de comanda sunt amplasate in partea superioara a usii.

Masina prezinta urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX06E este foarte incapatoare, astfel ca prezinta o capacitate de 14 seturi, iar in acelasi timp este foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul anual de energie este de aproximativ 237 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Este dotata cu nu mai putin de 8 programe de spalare:

 1. Intensiv – utilizeaza apa la temperatura de 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vase rezistente cu grad ridicat de murdarie. Este prezent senzourl de incarcare, motiv pentru care va face mici ajustari. In acest sens, consumul de curent este de 1.25 – 1.3 kWh, cel de apa 12-15 litri, iar durata paote varia intre 135 si 140 de minute.
 2. Auto – potrivit pentru orice tip de murdarie si sunt activitati senzorul de turbiditate si cel de incarcare. Temperatura variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata i90-150 de minute. Consumul de apa va fi in tre 7 si 18 litri, iar cel de energie electrica intre 0.8 si 1.3 kWh.
 3. Eco – spala la o temperatura de 50 de grade Celsius, pe o durata de 195 de minute. Consumul este unul foarte mic avand in vedere ca este o masina cu o capacitate foarte mare – 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. De noapte – sau silent, spala la o temperatura de 50 de grade Celsius, dureaza 235 de minute. Faptul ca este foarte silentioasa, se datoreaza presiunii mici. Inregistreaza un consum de apa de 10 litri si 0.8 kWh.
 5. 1.5 h – dureaza 90 de minute, dupa cum sugereaza si numele, iar temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalari zilnice cu grad mediu de murdarie. Inregistreaza un consum de apa de 12 litri si de curent electric de 1.2 kWh.
 6. Pahare – prezinta o spalare delicata, presiunea fiind foarte scazuta, iar temperatura apei de 40 de grade Celsius. Este prezent senzorul de incarcare, durata variind intre 90 si 100 de minute, iar consumul de apa intre 11 si 14 litri, iar cel energetic intre 0.85 si 0.9 kWh.
 7. Scurt – spala la o temperatura de 45 de grade Celsius si nu prezinta ciclu de uscare.
 8. Prespalare – cantitatea de apa este foarte mica, iar nefiind incalzita, consumul energetic este neglijabil.

La aceste programe, se adauga si cateva extra-optiuni extrem de utile si avansate:

 • Home connect – presupune accesul si comanda masinii de spalat prin intermediul unei aplicatii descarcate pe telefonul mobil.
 • VarioSpeed Plus – ofera posibilitatea de a reduce din timpul total al programelor, reducand timpul de clatire si uscare.
 • HygienePlus – presupune o clatire foarte atenta la 70 de grade Celsius, cel putin 10 minute.
 • Extra Uscare – in cadrul ultimei sesiuni de clatire se utilizeaza apa la o temperatura mai mare decat cea a modului normal, pentru o uscare cat mai eficienta.

Uscarea cu Zeolith vizeaza obtinerea celor mai bune rezultate in ceea ce priveste uscarea, chiar si pentru recipiente din plastic, fapt ce se datoreaza circulatiei 3D a aerului.

In cadrul programului de noapte, zgomotul masinii nu depaseste 40 dB, motiv pentru care nu te va deranja absolut deloc.

Masina poate fi conectata la o sursa de apa calda, insa temperatura acesteia nu trebuie sa depaseasca 60 de grade Celsius.

InfoLight este, de asemenea, prezent si te va tine la curent cu stadiul masinii de spalat, daca inca mai spala sau a terminat.

Display-ul mic de tipul TFT afiseaza durata programului, numele acestuia si eventualele extra-optiuni.

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de multumiti de aceasta masina de spalat vase pe care o considera a fi de departe una foarte eficienta care isi face treaba in cei mai buni parametrii. De asemenea, este usor de utilizat si spala excelent, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SME68TX06E este un electrocasnic foarte eficient, cu atat mai mult daca sunteti o familie numeroasa. Prezinta cele mai avansate tehnologii si diversificate programare, fiind totodata foarte silentioasa. Clientii sunt extrem de multumiti, ceea ce ii ofera un plus de increde. Aici poti consulta mai multe detalii si o oferta de pret actuala.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Eficienta energetica

9.8/10

Pareri PRO

 • capacitate foarte mare
 • economica
 • numar mare de programe
 • multe functii speciale
 • InfoLight

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Masina de spalat vase incoporabila Bosch SME68TX06E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *