Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA71210L Review si Pareri

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Masinile de spalat vase au devenit electrocasnice indispensabile in bucatarie, iar astazi vom discuta despre modelul Electrolux EEA71210L care poate fi o alegere buna si pentru cei care nu dispun de prea mult spatiu in bucatarie. Este o alternativa slim, usor de integrat in orice decor ce poate asigura o buna ingrijire vaselor.

Masina de spalat vase Electrolux EEA71210L pune la dispozitie o capacitate de 9 seturi si face parte din clasa de eficienta energetice F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 222 kWh energie electrica.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire asigura o buna lustruire.

Totodata, cavitatea interioara este destul de flexibila incat sa va permita sa adaugati diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. Sigur ca nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Electrolux EEA71210L include 5 programe de spalare si anume:

  • Eco – reprezinta cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 240 de minute si consuma 9.9 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica.
  • 160 min – este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata. Consuma 10.5-12.8 litri de apa si 0.88-1.0.86 kWh energie electrica.
  • 90 min – poate fi spalare pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.5-11.7 litri de apa si 0.71-0.87 kWh energie electrica.
  • 30 min – este un program scurt, pe care il puteti folosi pentru articole cu grad redus de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 8.7-10.6 litri de apa si 0.54-0.66 kWh energie electrica.
  • Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murarie de pe suprafata vaselor, utilizand 2.9-3.6 litri e apa la temperatura de admisie. Are o durata de doar 15 minute.

In acelasi timp, masina include functia Air Dry ce implica deschiderea in mod automat a usii dupa ce programul de spalare a luat sfarsit, pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior pentru o uscare mai eficienta. Functia de programare intarziata presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3 ore.

Acest model de masina de spalat vase masoara 81.8 cm inaltime, 44.6 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Electrolux EEA71210L este o varianta ce include programe de baza, dar care poate oferi o ingrijire eficienta vaselor. Clientii confirma faptul ca se descurca foarte bine, spaland eficient vasele si indepartand orice tip de murdarie. De asemenea, sustin ca este bine organizata, dar si economica, exact ceea ce isi doreau. O recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Electrolux EEA71210L

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Functie Air Dry
  • Organizare eficienta
  • Economica

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.