sâm. iul. 20th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Beko BBIE12300XD este un cuptor incorporabil electric potrivit pentru orice buget, dar care vine la pachet cu o serie de functii utile si interesante. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Cuptorul impresioneaza cu un design modern si elegant, integrandu-se armonios in orice tip de bucatarie. Cu o capacitate generoasa de 72 de litri, este ideal pentru familii mai mari sau pentru gatitul unor cantitati mai mari de alimente.

Clasa de eficienta energetica A reprezinta un punct forte al acestui cuptor. Eficienta energetica ridicata nu numai ca contribuie la economisirea energiei, dar si la reducerea facturilor de energie electrica.

Cu functii precum grill, preincalzire rapida si low grill, cuptorul Beko ofera versatilitate in gatire. Grill-ul este perfect pentru obtinerea unei cruste crocante, iar preincalzirea rapida economiseste timpul, accelerand procesul de gatire. Functia low grill este ideala pentru preparatele care necesita o expunere mai indelungata la caldura.

Functia de timer este extrem de utila pentru controlul precis al timpului de gatire. Blocarea pentru copii asigura un nivel suplimentar de siguranta in jurul acestui electrocasnic, impiedicand accesul neautorizat.

Un alt aspect impresionant este tehnologia SteamShine Cleaning. Aceasta faciliteaza curatarea cuptorului, folosind abur pentru a dizolva murdaria si grasimea. Curatarea devine astfel mai eficienta si mai putin consumatoare de timp.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 cm inaltime, 59.4 cm latime si 56.7 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Cuptorul incorporabil Beko BBIE12300XD reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un aparat de gatit eficient, accesibil si cu o varietate de functii utile. Capacitatea mare, eficienta energetica si caracteristicile inovatoare fac din acest cuptor o investitie buna pentru orice bucatarie moderna. Cumparatorii actuali s-au aratat multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul funcitoneaza eficient. Este destul de incapator, coace rapid si uniform, iar pentru ei a fost o investitie buna. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt:

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Timer, Grill
  • Eficienta energetica
  • Incapator
  • SteamShine Cleaning

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *