joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Indesit FIMB 53 KAIX

Va prezentam un alt model de cuptor incoporabil care mi s-a parut interesant atragandu-ne in primul rand atentia pretul la care se afla in oferta. Astfel, am vrut sa verificam si sa aducem informatii relevante pentru cei ce sunt interesati de modelul de cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX care va vine in ajutor in bucatarie.

Cuptorul este unul destul de simplu, dar in acelasi timp, un subiect interesant de dezbatut mai ales ca s-ar putea sa atraga o multitudine de cumparatori. Astfel ca, in cele ce urmeaza va invitam sa aflati mai multe despre produsul care v-a starnit interesul.

Design

In privinta aspectului, cuptorul este de departe elegant si atragator, incadrandu-se perfect in bucataria dumneavoastra. Este de culoare argintie, astfel ca va va fi foarte usor sa asortati indiferent de culoarea mobilierului. Dimensiunile sale sunt de 60 x 60 x 54 cm (l x L x A). In partea de sus, se regasec doua butoane de comanda si un mic display.

Specificatii

Unul dintre marile avantaje pe care le prezinta cuptorul incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX este tipul de alimentare – electrica –  ceea ce garanteaza, in primul rand, siguranta, dar si o coacere rapida si uniforma. Capacitatea cavitatii interioare este de 56 de litri, am spune relativ restransa, dar pe de alta parte, eficienta energetica reuseste sa atinga un nivel foarte bun, cuptorul fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Controlul cuptorului se desfasoara in mod mecanic, iar pe Display-ul LCD veti regasi o serie de detalii releavnte in timpul gatitului.

Cuptorul, insa, nu prevede extrem de multe functii, doar cele de baza. Cele mai importante de discutat sunt Grill-ul si Timer-ul. Grill-ul este ideal pentru situatiile in care doriti sa gatiti bucati mai mari de carne deoarece cu ajutorul acestei functii, veti reusi sa obtineti niste preparate fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul va va avertiza prin intermediul unui semnal sonor ca timpul de coacere s-a terminat, astfel incat alimentele din cuptor sa nu se arda. In total, cuptorul prezinta 5 functii.

De asemenea, cuptorul este prevazut cu ventilator, pentru racire, dar si iluminare interioara, pentru a putea verifica in permanenta stadiul de coacere al preparatelor.

Parerea clientilor

Cumparatorii confirma eficienta acestui cuptor si a modului foarte bun de coacere. Considera ca este un produs care isi face treaba foarte bine.

S-a ridicat problema faptului ca respectivul cablu pe care il are in dotare este scurt si nu are stecher. Ca sa clarificam problema, vreau sa va asigur, ca acesta nu este un aspect specific acestui model de cuptor si poate fi considerat un minus major. Majoritatea cuptoarelor au stecherul scurt, pentru a fi pozitionate cat mai aproape de sursa de alimentare, iar problema stecherului se regaseste pana si la cele mai scumpe modele.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, Electric, 56 l, Clasa A, Inox este un produs fiabil, eficient, un adevarat ajutor in bucatarie. Il recomand chiar si persoanelor care prezinta un buget limitat pentru ca de foarte multe ori este adaugat in oferta la un pret foarte mic. Aici aveti o oferta pe care o puteti consulta.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • eficienta energetica
  • grill si timer
  • aspect modern

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *