Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, 9 Seturi, 5 Programe, Clasa A, 45 cm, Inox

IncorporabileMasini de spalat vase incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Electrolux ESL4200LO

Pentru ca timpul nu mai este aliatul nostru si, de cele mai multe ori, vasele murdare reprezinta un stres in plus, masina de spalat vase este solutia ideala in acest caz. Electrolux ESL4200LO este un model de masina de vase incorporabila care v-ar putea interesa pe multi dintre voi, care sunteti cautarea unui astfel de electrocasnic.

De mult timp, masina de spalat vase nu mai este un moft, ci mai degraba un must-have, in bucataria oricui. Insa problema apare atunci cand nu stim exact care este produsul ce ne reprezinta cat mai bine nevoile, dat fiind ca pe piata in momenetul de fata exista o multitudine de variante, insa noi ne vom concentra in acest review asupra masinii de spalat vase Electrolux ESL4200LO.

Design

Dupa cum am mentionat, Electrolux ESL4200LO este o masina de spalat vase incorporabila, ceea ce inseamna ca design-ul in acest caz nu are nicio relevanta. Masina se va integra in mobila de bucatari, in dreptul sau fiiind montata o usa a mobilierului, ascunzand in totalitate aparatul. In ceea ce priveste dimensiunile sale, aceasta prezinta 81.8 x 44.6 x 55 cm (l x L x A).

Specificatii

Electrolux ESL4200LO este o masina de spalat vase incorporabila care prezinta o capaciate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A, una dintre cele mai bune clase de consum. Detine un numar de 5 programe, dupa cum urmeaza:

  • Eco 50°C
  • Intensiv 70
  • Normal 65
  • QuickPlus 65°C
  • Pauza

Controlul se realizeaza electronic, avand afisaj de tip LED amplasat la nivelul superior, care indica timpul ramas pana ce programul va fi finalizat.

Consumul anual de energie a fost aproximat in jur de 249 kW, consumul de energie/ciclul de spalare ajungand in jur de 0.86 kW. Consumul de apa pe parcursul unui ciclu este de 13 litri, iar consumul anual de apa ajungand pana la 3640 litri.

Accesoriile cu care masina de spalat vine insotita sunt: cosul reglabil pe inaltime, cosul pentru tacamuri, compartimentul pentru sare, suportul pentru cani si suportul fix pentru farfurii.

Nivelul de zgomot maxim atins in timpul spalarii ajunge pana la 511 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii apreciaza a fi acest model de masina de spalat vase,  un produs calitativ la un pret foarte bun. Isi face treaba foarte bine, curata vasele si consuma putina apa. Accesoriile cu care vine la pachet sunt extrem de utile facand si mai eficient procesul de spalare al vaselor. In consecinta, fiind multumiti de produs, il recomanda mai departe si altor persoane.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4200LO, 9 Seturi, 5 Programe, Clasa A, 45 cm, Inox este un electrocasnic ce nu poate lipsi din bucataria cuiva, pentru ca va simplifica realmente munca. Astfel cu un minim de efort, veti avea vase curate fara a mai fi nevoie sa pierdeti timp in acest sens. O recomand cu incredere, fiind o masina a carui raport calitate/pret este de departe unul foarte bun. Veti putea consulta o oferta foarte accesibila aici, dar si pentru mai multe informatii.

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

8.8/10

Design

0.0/10

Pareri PRO

  • afisaj LED
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate
Electrolux ESL4200LO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.