mar. apr. 16th, 2024
Hotpoint LTB6B019CHotpoint LTB6B019C

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Hotpoint LTB6B019C

Masina de spalat vase a devenit un aliat de incredere in bucataria fiecarei gospodine, nu mai este deloc un moft. Tocmai de aceea, pe piata au aparut o multitudine de modele, intocmai pentru a satisface cat mai multe nevoi si bugete. De aceasta data, va prezentam un model de masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C care se bucura de un loc foarte bun in topul vanzarilor.

In general, se opteaza pentru electrocasnice incorporabile, in primul rand, pentru ca fiind integrate in mobila, nu va ocupa un spatiu suplimentar in bucatarie, de care, poate, de cele mai multe ori nu dispuneti. Este principalul motiv, pentru care in momentul de fata incoporabilele castiga foarte mult teren.

Design

Avand in vedere faptul ca masina va fi integrata in mobila si deasupra va veni usa care o va masca, cred ca acest aspect nu ar trebui sa fie nici de departe o variabila de care sa depinde decizia de cumparare. Ca si dimensiuni, masina de spalat vase prezinta 82 x 59.5 x 57 cm.

Specificatii

Hotpoint LTB6B019C este o masina de spalat vase cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, ceea ce inseamna ca este ideala pentru o familie de patru persoane. A fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Este foarte usor de utilizat, avand 6 programe de spalare. Prezinta un buton de pornire si un alt buton pentru selectarea programului dorit.

Si pentru ca tot am adus in discutie despre respectivele programe, sa le detaliem putin:

  • Eco – reprezinta programul care consuma putin, dar, paradoxal, spala foarte mult – 3 ore si 10 minute. Consuma aproximativ 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
  • Intensiv – este programul care va spala vasele la temperaturi destul de ridicate – 70 de grade. Prin urmare, este ideal pentru vasele care prezinta un grad mai mare de murdarie, cum ar fi cele pe care mancarea deja s-a intarit. Timpul de desfasurare este de 2 ore si 30 de minute, dar trebuie avut in vedere faptul ca acest program va consuma mai mult.
  • Normal – prezinta o durata de doua ore, recomandat pentru spalarile zilnice, atunci cand nu avem oale exagerat de murdare, ci prezinta un grad ponderat de murdarie.
  • Delicat – dupa cum sugereaza si numele, programul va spala la o temperatura si presiune mai mica. Este in general adresat vaselor de portelan, cristal si paharelor. Se desfasoara pe parcursul a 90 de minute.
  • Express – timpul de desfasurare este foarte mic – 40 de minute – pentru vasele recent utilizate, pe care murdaria nu a apucat sa se intareasca. Acest program nu prezinta faza de uscare, aspect specific programelor scurte.
  • Prespalare – dureaza 10 minute, iar apa nu este incalzita. O multitudine de masini de top nu mai prezinta acest program, insa il consider necesar si eficient in situatiile in care nu doriti ca murdaria sa se usuce pe farfuriile din masina, fapt pentru care ar putea prinde si mirosuri neplacute, asa ca veti utiliza programul ca o prespalare pentru a inmuia murdaria. Consuma aproximativ 0.01 kWh energie electrica.

Masine vine insotita de un cos de tacamuri pe care il veti monta voi, pentru ca in timpul spalarii, tacamurile sa stea in acest compartiment pentru ca spalarea sa fie mai eficienta.

Nivelul de zgomot atins in timpul spalarii este de 49 dB.

Parerea clientilor

Cei care au achizitionat deja acest model de masina, se declara pe depin multumiti de modul in care aceasta isi face treaba. Au subliniat faptul ca este fiabilia, foarte silentioasa in timpul spalarii si ajuta gospodinele sa scuteasca un timp considerabil pe care inainte erau nevoite sa il dedice spalarii vaselor.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+ este un electrocasnic pe care il recomand cu toata increderea, chiar si pentru persoanele care nu sunt dispuse sa plateasca un pret foarte mare pentru un astfel de produs. Fiind accesibil si din punct de vedere al pretului, masina isi face treaba foarte bine, ceea ce reprezinta un plus. Aici gasiti o oferta actuala, dar si mai multe informatii despre acest produs.

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Eficicienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

  • incapatoare
  • silentioasa
  • pret rezonabil

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *