lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Zelmer SB1000 este un blender destul de buna, foarte practic in orice bucatarie. In plus, prezinta o constructie solida si rezistenta, putand marunti chiar si ingrediente ceva mai dure.  Cu ajutorul acestui aparat, puteti obtine cele mai delicioase smoothie-uri, supe crema, cocktail-uri, piureuri si asa mai departe.

Blender-ul Zelmer SB1000 este prevazut cu o putere de 750 W si 5 trepte de putere pe care le veti adapta in functie de situatie, alaturi de functia Turbo ce intensifica activitatea aparatului. Mixeaza eficient fructele si legumele, dar si carnea si nu numai. In plus, functia rasnita permite maruntirea boabelor de cafea, nucilor etc, dar si zdrobirea cuburilor de gheata.

Un avantaj important este bolul realizat din sticla din dotare, foarte rezistent.  Acesta ofera o capacitate generoasa de 1.5 litri, ce permite prepararea unui continut destul de mare. Lamele sunt realizate din inox, asigurand o buna rezistenta in timp si rezultate constante.

Prezinta un design modern si placut, beneficiind de o carcasa rezistenta de culoare argintie. In partea de jos, se afla panoul de control prevazut cu o interfata inuitiva. Este foarte stabil in timpul functionarii, beneficiind si de sistem antialunecare. Nu este un aparat voluminos, drept pentru care va ocupa putin spatiu de depozitare in locuinta.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca acest blender functioneaza eficient, bolul fiind incapator si foarte rezistent. Au maruntit atat ingrediente moi, cat si ingrediente ceva mai dure, sparge gheata, testand tot felul de retete de smoothie-uri, supe crema, piureri si asa mai departe. Este usor de folosit si de intretinut, iar din puncutl lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Concluziie

Zelmer SB1000 este un model de blender ce se descurca foarte bine, principalele avantaje referindu-se la bolul mare din sticla foarte rezistenta, cele 5 trepte de viteza din dotare, dar si usurinta in utilizare. Se descurca bine in majoritatea situatiilor, ceea ce il face un produs de incredere.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Zelmer SB1000

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Functii

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bol din sticla foarte incapator
  • 5 trepte de viteza+Turbo

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *