Bosch MMB21POR este un blender foarte bun, un real ajutor in bucatarie pentru orice gospodina. Poate fi folosit pentru pasare, amestecare, maruntire sau chiar zdrobirea ghetii, astfel ca putem prepara foarte usor tot felul de smoothie-uri, supe crema, piureuri, shake-uri si asa mai departe. Personal, il folosesc chiar si pentru tocarea zarzavatului folosit la mancare, deci il puteti folosi si in alte tipuri de activitati culinare.

Blender-ul Bosch MMB21POR prezinta o putere de 500 W si  dispune de 2 trepte de viteza alturi de functia Impuls care intensifica activitatea aparatului. Totodata, beneficiaza de un bol din plastic fara BPA, care ofera o capacitate generoasa de 2.4 litri. Lamele sunt realizate din inox oferind o rezistenta buna in timp si performante constante.

Este un aparat foarte usor de folosit, ce te poate scuti de anumite activitati culinare, astfel incat sa economisesti timp. Beneficiaza de un design modern si o carcasa rezistenta, panoul de control fiind amplasat in partea de jos a aparatului sub forma unui buton rotativ. In plus, nu coupa mult spatiu de depozitare in bucatarie, dimensiunile acestuia fiind de 41.9 cm inaltime, 19.6 cm lungime, 23.7 cm adnacime, avand o greutate de 3.6 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de acest blender si sustin ca functioneaza ireprosabil. Apreciaza faptul ca bolul din dotare este destul de incapator, reusind sa marunteasca si sa omogenizeze foarte bine continutul. Sunt de parere ca este o achizitie reusita al carui raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Bosch MMB21POR poate fi o alegere foarte buna in materie de blendere, pentru ca este un produs de calitate, rezistent si foarte eficient. In general, imi plac produsele Bosch si am de fiecare data incredere in performantele lor, iar pana acum nu am fost dezamagita. Din punctul meu de vedere, este un produs ce merita achizitionat cu toata increderea.

Review pe scurt: Bosch MMB21POR

Review pe scurt: Bosch MMB21POR
9.68

Pret

9/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Rezistenta

    10/10

     Functii

     10/10

      PRO

      • Raport calitate/pret avantajos
      • Bol incapator
      • Lame din inox rezistente
      • Puternic

      CONTRA

      • Nu au fost identificate

      leave a comment

      Create Account      Log In Your Account