sâm. iun. 15th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

0
(0)

Tefal Blendforce BL435831 este un blender foarte bun ce reuseste sa marunteasca inclusiv ingredientele mai dure, reprezentand un real ajutor in orice bucatarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importate detalii despre produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

In primul rand, imi place faptul ca blender-ul Tefal Blendforce BL435831 este prevazut cu un bol foarte rezistent din sticla ce ofera o capacitate de 1.75 de litri, putand fi adaugate atat alimente foarte reci, cat si foarte calde. Mai mult decat atat, reuseste sa mixeze atat ingredientele dure, cat si cele moi, iar puterea este amplificata de tehnologie Powerlix. Aceasta presupune trei actiuni combinate pentru obtinerea celor mai bune rezultate, cu pana la 30% mai rapid. Astfel, cu ajutorul sau putem obtine cele mai delicioase supe crema, smoothie-uri, piureuri etc. Putem macina inclusiv boabe de cafea, fructe uscate, putem toca ceapa, verdeturi si asa mai departe.  In final, reuseste sa omogenizeze foarte bine intreg continutul, iar acest lucru se datoreaza si lamelor foarte bine ascutite.

Putem mixa pana la trei minute fara a lua pauze, caci tehnologia Air Cooling impiedica supraincalzirea motorului. Puterea aparatului este de 800 W si beneficiaza de doua trepte de putere.

La final, aparatul se curata foarte usor, bolul putand fi adaugat chiar si in masina de spalat vase. In plus, apreciez faptul ca nu este un electrocasnic voluminos, deci nu va ocupa mult spatiu de depozitare in bucatarie.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca aparatul functioneaza excelent, asa cum, de altfel, se asteptau. Este usor de folosit, incapator si rezistent, testand tot felul de retete interesante la care s-a descurcat eficient. Din punctul lor de vedere, reprezinta o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul bun.

Concluzie

Tefal Blendforce BL435831 este un blender care se descurca eficient, oferind  performante constante in timp. Este usor de folosit si de intretinut, iar din punctul meu de vedere, poate reprezenta un real ajutor pentru orice gospodina.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tefal Blendforce BL435831

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bol din sticla
  • Tehnologie Powerlix
  • Usor de folosit
  • Rezistent

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *