lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Vortex VAC-A18A1D

Inca nu te-ai pregatit nici fizic, nici psihic de temperaturi toride ce vor urma in sezonul cald? Nu este nicio problema, inca mai ai timp! Un aparat de aer conditionat este intotdeauna la indemana oricui pentru a trece mai usor peste toate neplacerile provocare odata cu venirea verii. Chiar daca ne place caldura, iar vara este pe gustul nostru, nu putem sa negam faptul ca nu de putine ori temperaturile sunt de nesuportat. Suntem aici sa te ajutam sa te orientezi asupra unui model de aer conditionat, iar in continuare discutam despre aerul conditionat Vortex VAC-A18A1D.

Design

Din perspectiva design-ului, aparatul este unul destul de simplu, care se va integra perfect in orice incapere, astfel incat sa nu iasa in evidenta. Centrat, se afla logo-ul producatorului, iar sub el, observam si un afisaj de tip LED, unde vor fi indicate temperatura din camera.

Nu lipseste nici telecomanda care este suficient de usor de utilizat, chiar si de persoanele ceva mai in varste sau cele care nu sunt tocmai in pas cu tehnologia.

Unitatea interioara masoara 1095 x 312 x 215 mm si cantareste 15 kg, in timp ce unitatea exterioara detine 800 x 590 x 300 mm, cantarind 45 kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D inregistreaza o capacitate de 18000 BTU atat pentru racire, cat si pentru incalzire, facand fata chiar si la suprafete de 50 mp.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, atat pentru racire, cat si pentru incalzire, consumul pentru racire fiind de 1557 W, iar pentru incalzire 1656 W.

Cat despre functii, aparatul le inglobeaza pe cele mai importante:

  • Incalzire – ceea ce ii atributie dublu rol, iar atunci cand vei avea probleme cu furnizorii de caldura, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi, caci aparatul va face fata cu brio
  • Auto restart
  • Dezumidificare – reuseste sa regleze foarte bine nivelul de umiditate, pentru a nu aparea mucegai
  • Timer – prin intermediul caruia vei programa pornirea, dar si oprirea aparatului
  • Turbo Mode – raceste in cel mai scurt timp posibil incaperea

Aparatul este suficient de silentios, astfel incat in timpul functionarii sa nu devina derajant, astfel ca zgomotul unitatii interioare nu depaseste 38 dB, iar nivelul de zgomot al unitatii exterioare de 54 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aparat, astfel ca reuseste sa le satisfaca cerintele si nevoile. Vine fara suport de perete, deci trebuie sa ai in vedere acest lucru. De asemenea, arata foarte bine, iar raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditonat Vortex VAC-A18A1D este un aparat bun, care face fata la suprafete de pana la 50 mp. Detine cele mai importante functii, care ii asigura o utilitate ridicata. Se controleaza foarte usor, avand o telecomanda destul de prietenoasa, chiar si pentru persoanele care nu sunt pasionate de tehnologie. Aici poti consulta si o oferta actualizata si foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

8.3/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • design placut
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A18A1D, 18000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *